POZNATI GLAZBENIK

Haris Džinović oštro o bivšoj supruzi: 'Nikad mi nije pomagala, napravila je 15 pita u životu'

Beograd: Haris Džinović održao je koncert u Dva Jelena
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
14.10.2024.
u 10:46

Ovaj put osvrnuo se na odnos s bivšom suprugom Melinom. Kazao je kako nemaju nikakav kontakt, te da ne želi više komentirati situaciju, no kasnije se malo opustio pa je izjavio kako mu Melina nije pomagala te da je napravila samo 15 pita u životu.

Pjevač Haris Džinović ponovno je progovorio o razvodu. Ovaj put osvrnuo se na odnos s bivšom suprugom Melinom. Kazao je kako nemaju nikakav kontakt te da ne želi više komentirati situaciju, no kasnije se malo opustio pa je izjavio kako mu Melina nije pomagala te da je napravila samo 15 pita u životu.  ''Nemamo nikakav kontakt, ali ja to ne bih komentirao, to je privatna stvar, i tiče se samih aktera'', rekao je Haris na pitanje o njihovu odnosu u emisiji ''Premijera – vikend specijal''.

Izjavio je da mu žena nije pomagala kad je bio zauzet brojnim nastupima. ''Nikad u životu. Napravila je 15 pita u životu. Ne krivim je puno, jer smo uvijek imali vozače i kućne pomoćnice. Nije bilo potrebno da ona sprema i čisti. Moja bivša žena nije ni znala spremiti hranu, sa mnom je nešto naučila kuhati.''

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

Beograd: Haris Džinović održao je koncert u Dva Jelena
1/72

Otkrio je i da mu je povjerenje nakon svega poljuljano. ''Ne mogu vjerovati nekom dok me ne uvjeri da mu vjerujem ili dok jednom ne slaže, pa prestanem vjerovati. Što se tiče tih brakova danas, mislim da polako sve to ide u smjeru da nestane. Ne mislim da će uskoro brakovi nestati, ali ide k tome.''
Džinović je početkom mjeseca imao zakazano ročište  s bivšom suprugom Melinom oko podjele imovine. Nakon izlaska iz sudnice novinarima nije htio komentirati postupak, no osvrnuo se na razvod. "Na tu temu ne odgovaram ništa. Ovo je procesno ročište u povodu razvoda braka. Razveo se Ben Affleck dva puta, što ne bih i ja", rekao je za Blic pa otkrio bi li se htio ponovno oženiti. Odgovorio je i na pitanje je li možda trenutačno zaljubljen.

VEZANI ČLANCI:

"Ne. Kako ću biti zaljubljen? Što bih bio zaljubljen? Ma, kakvi. Taman posla da se ja u ovim godinama zaljubljujem", rekao je Haris.
Inače, po pisanju srpskih medija, Haris je s Melinom podigao golemi zajednički kredit za vilu na Senjaku u kojoj su zajedno živjeli, a u kojoj pjevač i dalje živi s djecom, dok se Melina preselila na drugu lokaciju.
"Stjecanje bilo koje imovine u braku smatra se zajedničkom imovinom, ali dijeli se srazmjerno doprinosu koji je supružnik, odnosno koji su supružnici imali u stjecanju imovine. Naravno, supruga, odnosno majka, ima poseban doprinos u stjecanju te imovine iz razloga što samo odgajanje i čuvanje djece, kao i kućanski poslovi, kuhanje, peglanje, čišćenje i sve ostalo što čini poslove majke i domaćice, predstavljaju poseban doprinos koji može, kad se obračunava u brojkama, u samom startu iznositi oko nekih 15 do 20 posto“, rekao je odvjetnik, navodi nova.rs.

GALERIJA Znate li kako doista izgleda majka Marka Grubnića bez trunke Photoshopa?

Beograd: Haris Džinović održao je koncert u Dva Jelena
1/14

Dodao je i sljedeće: "Vezano za nekretnine koje su stečene u braku, također igra ulogu tko, koliko, kad i od čega je kupio nekretnine i u kojem obimu.“
Melina Džinović nakon razvoda od pjevača Harisa Džinovića vratila je svoje staro prezime Galić, a to nije bila jedina novost u njezinu životu u zadnjih nekoliko mjeseci otkako je ostavila supruga. Melina je navodno otišla iz Srbije i preselila se na Azurnu obalu, piše Blic, i već nekoliko mjeseci živi na novoj adresi. 

GALERIJA Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Komentara 3

JO
jocoudriga
11:22 14.10.2024.

"...napravila je 15 pita u životu", a kajgane i sutlijaš ne računaš!?

PA
Pahor
11:43 14.10.2024.

Pa nisi je zenio radi pite🤣 a nije se ni ona udavala sto te voli. Klasican kupoprodajni ugovor zmeđu starog muskarca i mlade zene

DM
D'Mich
11:32 14.10.2024.

E moj Haris pa koja hanuma danas pravi pite? Ona ide u pekarnu i kupi, budi sretan ako zna jaje ispeći, kavu pristaviti. Ti kao poznata osoba si magnet za takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije