Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Harmonikašica koja se nije plasirala u uži izbor Dore progovorila o Baby Lasagni pa otkrila posebnu vijest

Foto: Instagram
1/14
02.05.2024.
u 19:45

Na događaju u prostoru Export drva nastupit će domaći glazbenici. Prisutni će za 10 eura moći uživati u prijenosu Eurovizije uživo, a za još bolju atmosferu u Rijeci probinut će se talentirana kantautorica Stela Rade.

Cijela Hrvatska odbrojava posljednje dane do polufinalnog nastupa Baby Lasagne (28) na Euroviziji u švedskom Malmöu. Zarazni taktovi pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' prvo su odzvanjali najvećim domaćim gradovima, a podrška našem predstavniku raste iz dana u dan. Tome svjedoči i organizacija gledanja prvog polufinala na privatnim prostorima pojedinih gradova, od kojih je prvi zajedničko druženje najavila Rijeka.

Na događaju u prostoru Export drva nastupit će domaći glazbenici. Prisutni će za 10 eura moći uživati u prijenosu Eurovizije uživo, a za još bolju atmosferu u Rijeci probinut će se talentirana kantautorica Stela Rade. Ova 25-godišnja pjevačica iz Jastrebarskog nije se uspjela plasirati na Doru svojom pjesmom "Balkan pop", ali je nakon završetka natjecanja svojim zanimljivim stilskim izričajem privukla pažnju javnosti.

GALERIJA: Talentirana Stela Rade ovo ljeto je doživjela tešku prometnu nesreću, a novom pjesmom osvaja publiku

1/7

Stela je za portal 24sata otkrila detalje o budućoj gaži, pjesmi s kojom se prijavila na Doru te se dotakla i neizbježnog Baby Lasagne čiji će hit izvesti pred riječkom publikom. - Obožavatelj sam natjecanja i počašćena sam što mogu biti dio cijelog tog koncepta, time više što nisam dobila priliku otići na Eurosong - kaže Rade, koja otkriva da je ponudu za nastup dobila nedavno i prihvatila je bez razmišljanja.

- Posebno sam uzbuđena radi samog nastupa i gledam kao nešto važno i veliko u svojoj glavi, tako da sam baš uzbuđena i pripreme su u tijeku - najavila je pjevačica koja će uz autorske numere na nastupu izvoditi i eurovizijske hitove, a tijekom razgovora dotakla se i pjesme 'Rim Tim Tagi Dim'. - Sve najbolje, a i ja također volim Rammstein i u toj pjesmi se vidi da oni imaju utjecaj. Ima taj vajb, pa mi je baš zato pjesma genijalna, tako da je često poslušam - rekla je Stela koja će popularnu pjesmu odsvirati na harmonici. 

VEZANI ČLANCI:

 

Dodaje da joj je Lasagna apsolutni favorit: - Nije što je naš, ali je baš dobar - poručila je za kolegu. Za razliku od njega, ona nije naknadno dobila priliku natjecati se u najužem izboru Dore, ali kod nje nema zle krvi. 

Hrvatska harmonikašica i pjevačica na Doru se prijavila s pjesmom 'Balkan Pop', za koju je objavila i video spot. Stela je jedna od autorica glazbe i teksta, a pjesma nije ušla u uži izbor. Usprkos tome, skladba je naišla na pozitivne kritike publike. - Jako mi je drago da su većinom pozitivne. To mi je ujedno dalo i motivaciju za daljnji rad i znak da moram ostati svoja i raditi točno ono što osjećam - istaknula je. 

Markov rodni grad neće organizirati javno gledanje Eurovizije, koja će se umjesto toga pratiti u vlastitim aranžmanima ili kafićima, a sukladno zamolbama većeg broja ugostitelja, rekli su iz Umaga. Gledanje Eurosonga u Zagrebu bit će organizirano u zabavnom centru Amazinga, već četvrtu godinu zaredom. U petak, 10. svibnja organizirat će i kviz o Euroviziji. Istu večer će se posjetitelji moći zabaviti uz karaoke. Veliko finale Eurosonga puštat će na velikom LCD videozidu.

VIDEO: Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu uoči Eurovizije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije