prirodna stvar

Heidi Klum gola šeće i pred svojim roditeljima

heidi
04.04.2010.
u 15:13

Top model i majka četvero djece golotinju poslije 20 godina karijere smatra najnormalnijom stvari na svijetu pa ju nije sram ni pred mamom i tatom sasvim se razodjenuti

Njemačkom top modelu Heidi Klum poslije 20 godina manekenske karijere i golišanja pred objektivima fotoaparata, golotinja je sasvim prirodna stvar. Stoga je u svojem posljednjem intervjuu za Tatler magazin izjavila da se ne srami gola hodati niti pred roditeljima.

- Odrasla sam u veoma slobodoumnoj obitelji. Nisu hipiji ali svakako su ljudi koji ako netko od nas gol izađe iz kupaonice poslije tuširanja neće reći: ' bože sakrij se' i okrenuti glavu već im je to najnormalnija stvar na svijetu - kazala je 36-godišnja ljepotica. U istom intervjuu Heidi, majka četvero djece, ispričala je da ju je majčinstvo učinilo sretnijom i mirnijom osobom no što je to bila kao mlađa.

A otkrila je i da je njen suprug pjevač Seal vrlo staromodan muškarac s jasno određenim stavovima i vrijednostima i da užasno cijeni dan njihova vjenčanja pa je to i jedan od razloga zašto par svake godine iznova obanavlja svoje zavjete.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije