HEIDI KLUM

Manekenka u toplesu pokazala kako izgleda 'još jedan dan u uredu'

Heidi Klum
Foto: Instagram
1/8
18.07.2017.
u 09:52

Dok su neki hvalili njezin izgled, bilo je i onih koji su napisali kako se "majka četvero djece ne bi trebala tako fotografirati jer će je jednog dana vidjeti djeca"

Prekrasna njemačka manekenka Heidi Klum (44) i dalje je među najzaposlenijim modelima. Majka četvero djece svakodnevno snima, a u trenucima predaha druži se s fanovima na društvenim mrežama. Na Instagram je tako stavila fotografiju sa snimanja na kojoj je u toplesu i u mrežastim čarapama.

– Još jedan dan u uredu – napisala je Heidi i izazvala zanimljivu raspravu. Dok su neki hvalili njen izgled, bilo je i onih koji su napisali kako se "majka četvero djece ne bi trebala tako fotografirati jer će je jednog dana vidjeti djeca". No u njenu obranu stale su mnogobrojne žene koje su kazale kako ne vide razloga zašto majke ne bi mogle ovako pozirati.

 

Another day at the office 😛♥️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

– Može raditi što ju je volja. To je njen život – bio je jedan od komentara.

Komentara 4

MA
majmudin
10:30 18.07.2017.

dajte joj nešto za jesti...žena je gladna..

LI
liliZG
13:25 18.07.2017.

kost i koža

DU
Deleted user
10:13 18.07.2017.

Nije bila niš posebno ni prije 20 godina. Vješalica bila, vješalica ostala......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije