Mala štreberica

Hermione Granger iz Hogwartsa preselila se u klupe Oxforda

EMMA
Pixsell
19.10.2011.
u 16:25

Emma je početkom godine stavila studiranje na čekanje kako bi se posvetila glumi, ali je rekla da ima želju završiti i fakultet u SAD-u.

Britanska glumica Emma Watson, mnogima poznatija kao Hermione iz filmskog serijala o Harryju Potteru, ovog je tjedna krenula na fakultet. Iako je prošlu godinu studirala na Brownu u SAD-u, ove godine odlučila se prebaciti na Oxford kako bi bila što bliže svome domu. I dok je prvi dan na predavanjima izgledala poput ostalih kolega, mnogima nije promaklo da s njima u klupi sjedi mlada bogatašica koja je zaštitno lice modne kuće Burberry. Emma je početkom godine stavila studiranje na čekanje kako bi se posvetila glumi, ali je rekla da ima želju završiti i fakultet u SAD-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije