Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženske voditeljske snage na dodjeli

HR TOP 20: Mia pred prekidom, Niki skoro zakasnila

03.02.2009.
u 18:05

Nikolina Pišek i Mia Kovačić u srijedu navečer će u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner uz podršku Dalibora Petka voditi svečanu dodjelu diskografskih nagrada HR TOP 20 čiju ćemo snimku moći vidjeti u petak na Novoj TV.

Škrtareći na riječima, vjerojatno zbog aktualnog trača o njezinu prekidu s dečkom, Mia nam je tek diplomatski potvrdila da je u Opatiji, da prvi put vodi tu dodjelu i da su “pripreme u tijeku”. Njezina je kolegica Nikolina Pišek bila rječitija.

– Mia je već u Opatiji, a ja, evo, jurim, nisam još stigla, nešto mi se zakompliciralo, kako to u životu uvijek biva – u jednom nam je dahu rekla Nikolina grabeći užurbanim korakom. Atraktivnu voditeljicu upitali smo je li to ujedno i njezin posljednji angažman prije odlaska u Ameriku, točnije u Los Angeles, kamo njezin dečko Kristijan Curavić odlazi zbog posla.

– Ne bih znala jer, na žalost ili na sreću, teško mi se može zalomiti da baš ništa ne radim – kaže Nikolina dodajući kako joj L. A. nije nepoznanica.

– Već sam bila putovala u Los Angeles, imam tamo prijatelje i ne osjećam se kao stranac – kaže Nikolina. A kako se osjeća kad njezin Kiki zaroni?

– Nije me strah, jer takvog sam ga upoznala. Djevojke njegovih kolega smatraju to sasvim normalnom stvari, kao da idu na posao – otkriva Nikolina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije