JAVILA SE IZ RIJEKE

HRT nakon što se reporterka srušila pred kamerama u Dnevniku: 'Nije imala tegoba prije javljanja'

Foto: HRT screenshot
1/3
08.10.2024.
u 21:35

Novinarki i reporterki HRT-a Mireli Hunček pozlilo je usred javljanja uživo u Dnevniku prvog programa, a sada se oglasio i HRT

Nakon što se reporterka HRT-a iznenada srušila usred javljanja uživo u Dnevniku prvog programa, sada se oglasio i sam HRT. - Našoj je novinarki tijekom javljanja uživo pozlilo, no sada je na sreću dobro. Prije samog javljanja nije imala nikakvih tegoba. Zahvaljujemo na brizi - kratko su poručili za Index

Podsjetimo, HRT-ova reporterka Mirela Hunček javila se uživo u Dnevniku HRT-a iz Rijeke te se usred javljanja srušila. Naime, tijekom izvještavanja o temi trajekta Lastovo pozlilo joj je usred javljanja i pala je u nesvijest, a voditeljica Nika Marjanović Zulim je kazala kako je kolegici pozlilo i kako doznaju da je sada dobro. - Čini se kako je kolegici Mireli iz Rijeke pozlilo, no doznajemo kako je sada dobro - na kraju emitiranja priloga kazala je HRT-ova voditeljica Nika Marjanović Zulim. Hunček je govorila o istrazi i nacrtu izvješća o nesreći spomenutog trajekta.

Foto: HRT screenshot

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena

1/20

- U tom nacrtu završnog izvješća koje se danas pojavilo u svim domaćim medijima stoji kako Jadrolinija nije uspostavila pitanja o sigurnosti, a niti je vodila o tome potrebnu dokumentaciju. Nadalje stoji kako rampa na trajektu nije bila osigurana te da članovi posade nisu bili upoznati s načinom rada te rampe. U izvješću stoji kako članovi posade i zapovjednik broda ne snose odgovornost - kazala je novinarka Mirela Hunček prije nego joj je pozlilo te se srušila na pod. 

VIDEO Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Kajman
Kajman
23:22 08.10.2024.

Može čovjek odraditi stotine ovakvih nastupa, a onda zbog tko zna kojeg razloga te uhvati neka nelagoda i krv ti udari u glavu, počneš se gubiti i samo se srušiš.

PR
prajdali100
23:23 08.10.2024.

Od početka javljanja djelovala je konfuzno i nekako usporeno.Valjda je sada dobro.Stres ?

Avatar chain of dogs
chain of dogs
22:33 08.10.2024.

Nije se toliko vidjelo po tijelu koliko po govoru da joj nije dobro. Napraviti pretrage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije