PRAVA HEROINA

HRT-ovoj voditeljici nakon iznenadne bolesti preminuo suprug: 'Zbog troje male djece nisam mogla plakati doma'

Foto: Instagram
1/9
18.10.2024.
u 14:55

Regina je prava heroina, borbena i neustrašiva, a takav primjer je pokazala i svojoj djeci kada je dobila najteži i najbolniji životni udarac. Prije deset godina preminuo joj je suprug Gordan

Poznata splitska HRT-ovka Regina Zubanović dugogodišnja je novinarka i urednica koja gotovo svakodnevno uveseljava gledatelje "Dobro jutro, Hrvatska" u svojim javljanjima iz Splita. Uvijek vesela i nasmijana, Regina pred kamerama nikako ne odaje dojam da je zapravo život nije mazio. Naime, prije deset godina nakon iznenadne bolesti preminuo je njezin suprug Gordan, a ona je ostala udovica s troje male djece.

Jednom je prilikom novinarka priznala da joj je to bio najteži životni trenutak i udarac s kojim se morala stojećki nositi. - Definitivno mi je najteži trenutak bio nastaviti normalno živjeti i raditi nakon što mi je suprug preminuo, prije gotovo pet godina. Ali zbog troje male djece, tada od tri, šest i 10 godina, nisam si mogla priuštiti luksuz da plačem u kući danima, ustala sam odmah i nastavila se boriti, dajući im sebe za primjer - kazala je u ožujku 2019. za Jutarnji list

1/9

VEZANI ČLANCI:

FOTO Severina prošetala gradom u kombinaciji koja košta sedam tisuća eura

1/22

- Već nakon tjedan dana sudjelovala sam u velikom humanitarnom projektu HRT-a 'Hrvatska pomaže' za tada poplavljenu Slavoniju. Vesela i nasmijana na ekranu, dok mi se srce kidalo. Jer gledateljima ne trebaju naši problemi, iako smo i mi ljudi od krvi i mesa. Zato me u takvim situacijama spašava moj glumački talent i osmijeh iza kojeg znam skriti npr. glavobolju ili neprospavane noći zbog dječjih virozica - dodala je Regina Zubanović. 

Inače, ova novinarka na HRT-u radi već vrtoglavih 30 godina, a prvi put je pred kamere stala upravo u spomenutoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska". - Prvi nastup pred kamerama imala sam baš javljajući se iz našeg splitskog studija za emisiju Dobro jutro, Hrvatska, dočekao me moj dragi kolega Davor Meštrović s pitanjem da prvo kažem nešto o sebi. Prošlo je sve glatko i slatko, nisam imala tremu, naprosto nisam taj tip - ispričala je Splićanka. 

Podsjetimo, nedavno se Splićanka Regina tijekom javljanja uživo u svom najčešćem formatu – emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" – morala "suočiti" i s vranom koja joj je "napala" cipelu, no unatoč toj simpatičnoj nezgodi uspjela je javljanje uredno privesti ...

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Komentara 4

Avatar Marko
Marko
15:40 18.10.2024.

I sad je to vijest,nakon 10 godina?

DA
damascus
16:58 18.10.2024.

Samo da se malo manje smijulji na ekranima jer je to iritanto. Zapravo ja zbog toga smijuljenja mijenjam program.

Avatar rubinet
rubinet
15:48 18.10.2024.

Regina je prava heroina........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije