Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska košarkašica

Hrvatica o kojoj baš svi pričaju! Igra u ženskoj NBA ligi i prava je senzacija: 'To može samo ona'

Foto: Instagram
1/5
05.07.2024.
u 17:19

Britanski GQ Niki je dao titulu najbolje odjevene sportašice, a još se i danas pamti njezina majica nakon što joj je odobrena viza za Sjedinjene Američke Države

Naša mlada košarkaška zvijezda Nika Mühl koja igra za Seattle Storms članica je ženske NBA lige (WNBA), a nedavno je od strane CQ Sportsa dobila posebno priznanje. Ova Hrvatica iako igra uz nove nade košarke kao što su Caitlin Clark, Angel Reese i Cameron Brink upravo je njoj dodijeljena titula najbolje odjevene. Njezinim odabirom s trona je skinuta prijašnja nositeljica titule Sue Bird koja sada uživa u mirovini. Mühl je također igrala na Sveučilištu Connecticut, gdje se proslavila obranom tijekom meča Iowa-UConn na Final Fouru. 

Oduševljenje Nikinom modom povećalo se tijekom drafta, gdje je Mühl bila 14. izbor u Seattleu, a nosila je Mugler naočale, cipele Amine Muaddi i posebne ukrase na zubima za koje je rekla da su posvećeni njezinu rodnom gradu. Iako Mühl nije dobila minutažu koju imaju Clark, Reese i Brink, postala je popularnija i primjećenija do njih. Ako itko može nositi i iskombinirati plisiranu suknju i kožni Hard Rock Cafe prsluk, onda je to Mühl, pisao je GQ magazin.

Kako pišu strani mediji Mühl također ima i dobar smisao za humor, a Hrvatsku je napustila ne bi li igrala košarku na faksu UConn. Njezina WNBA karijera bila je nakratko zaustavljena zbog manjih problema s vizom, ali kada je i to riješila, Mühl je Arenom prohodala u majici kratkih rukava s golemim natpisom APPROVED, aludirajući na odobrenje njezine dokumentacije.

 

1/1

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Mühl (@nika.muhl)

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Izrada majice odnosno tisak bili su brži nego postupak dobivanja vize - kazala je jednom prilikom u intervju za ESPN. Priznala je kako je njezina majka glavni krivac za ljubav koju je razvila prema modi, a otac joj je grafički dizajner koji joj je pomogao osmisliti šaljivu majicu.

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije