Uzbudljivo finale

Hrvatska glumica pozirala sa švedskom zastavom: 'Nemojmo se lagati, kod mene doma ovako...'

Foto: Instagram
1/9
12.05.2024.
u 00:26

Ana Maras Harmander na društvenim mrežama podijelila je fotografiju s gledanja Eurovizije

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Ana Maras Harmander prati Euroviziju i to je podijelila s pratiteljima na Instagramu. - Sve u jednoj slici! Hrvatica sa švedskom zastavom!Tako je kod mene doma! Ali, nemojmo se lagati! Idemo Baby Lasagna donesi nam Eurosong doma - napisala je uz fotografiju na društvenoj mreži Instagram kako drži Švedsku zastavicu, a odjevena je u crveno odijelo i bijelu šljokičastu majicu.

U tijeku je glasanje žirija u finalu Eurovizije...

 

 

 

1/15

 

Podsjetimo, Ana Maras Harmander u braku je s Johnom Harmanderom od 2012. godine i imaju sinčića Rubensa. Obitelj u Švedskoj boravi na otoku Öland gdje Johnovi imaju kuću.

 

VIDEO: Atmosfera na vrhuncu: Cijeli Europski trg plesao uz Baby Lasagnu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije