Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Hrvatska pjevačica se razljutila: Želim gospodina na ulici, kuhara u kuhinji, batlera u wc-u...

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
20.08.2021.
u 19:22

„Pa eto žene, nađite si mjesto“, napisala je pjevačica Neda Parmać na Instagramu te dodala da i ona ima neke zahtjeve, ali i da je sigurna da će se mnoge žene složiti s njom.

Pjevačica Neda Parmać (36) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u donjem dijelu kupaćeg kostima i majici kratkih rukava, a u opisu je napisala poduži tekst. Istaknula je da je normalno da godinama slušamo i da nas se uči što muškarci žele od žene odnosno što ih 'pali'. „Žele damu na ulici, domaćicu u kuhinji i kurvu u krevetu. Godinama su nam servirali članke kako se ponašati kad muž dođe s posla. Sjećam se jednog... Djecu pošalji u sobu, moraju biti tiha, serviraj večeru, ne pitaj ništa, obraćaj se samo ako ti se obrati prvi... čak sam i ja na svoje uši čula "ako te malo oklepi, to je zato jer si zaslužila", napisala je pjevačica u opisu te dodala da je neki dan na kavi gledala par koji je sjedio za stolom pored njezinog. „Ona napucana od glave do pete, usne, cicke , pa japanske obrve, francuska manikura, frizurica, trepke, full make up... I frajer, jedva počešljan u bermudama“, opisala je Parmać prizor te dodala da je sigurna da postoje iznimke. „

Frajeri koji su izašli iz špilje i vrhunac im nije zurenje u vatru. Mi smo očito evoluirale, hendlamo čak po dva tri posla, djecu, domaćinstvo... Je li moguće da nas još uvijek privlače špiljski ljudi u bermudama s jedva počešljanom kosom s istim prohtjevima?!“, zapitala se. Na kraju je dodala da žena treba znati gdje joj je mjesto. „Pa eto žene, nađite si mjesto“, napisala je te dodala da i ona ima neke zahtjeve, ali i da je sigurna da će se mnoge žene složiti s njom. „Želim gospodina na ulici, kuhara u kuhinji, batlera u wc-u, babysittera u parku, masažera evo gdje god hoće, može krevet, može kauč, psihoterapeuta u dnevnom boravku i naravno, pastuha u krevetu“, opisala je te dodala da ako se još nečega sjeti da će napisati. 

U komentarima su se s njom složile i njezine kolegice Pamela Ramljak, Nives Celzijus i Žanamari Perčić. Ramljak joj je napisala da se apsolutno slaže. „Manje mi ni ne treba, mogu sama, hvala“, poručila je. „Pastuha u krevetu i van kreveta čisto da nam ne dosadi“, rekla je Celzijus svoje viđenje. S njom su se složile i brojne njezine pratiteljice. „Moj naklon za tekst“, poručila joj je jedna. „Amen“, rekla je druga.  

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevačica i članica grupe Gelato Sisters ove je godine proslavila osmu godišnjicu braka sa suprugom Damirom Klačarom. Klačar je član zbora zagrebačkog HNK-a, a oni su i roditelji djevojčice Adriane. Nedavno je istaknula i da su ona i suprug pravi mali tim te da sve dnevne obaveze obavljaju podjednako.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 3

DU
Deleted user
19:46 20.08.2021.

Ja zelim samo dobru psihoterapiju

BT
BTW
09:53 21.08.2021.

Da je full zadovoljna ne bi imala ovakve objave.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:03 20.08.2021.

Sa takvim izgledom, ti mozes naci samo nekog beskicmenjaka od kojeg ces se i sama stiditi. Takve kao ti obicno zavrse u kuhinji, trudne, bose ili u nekakvim jeftinim papucama..., vecinu zivota, ako vam se posreci da nadjete frajera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije