hajde da ludujemo

Hrvatski 'Justin Bieber' obradio legendarni hit Tajči

endi
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
11.06.2014.
u 18:23

Endi, tinejdžerska zvijezda, obradio je legendarni hit "Hajde da ludujemo"

Malo tko bi se usudio obraditi jedan od najpoznatijih hitova '90-ih "Hajde da ludujemo". Upravo to napravio je Endi, tinejdžerska zvijezda, poznatiji kao hrvatski Justin Bieber.

Omiljenu pjesmu mnogih generacija i Eurosong uspješnicu Endi je odlučio obraditi nakon što ju je počeo izvoditi na svojim nastupima.

– Na svojim nastupima redovito sam izvodio i Tajčin hit i oduševilo me kako moja publika, koja se, kao i ja, rodila desetak godina nakon što je ova pjesma bila hit broj 1, zna riječi od početka do kraja, a reagiraju već na prvi takt. Došli smo tako vrlo brzo do ideje da pokušamo obraditi ''Hajde da ludujemo'', što je za sve nas bio golemi izazov, ali i velika čast i zadovoljstvo. Mislim da ne postoji osoba na ovim prostorima koja ne zna ovu pjesmu i zato nam je bilo vrlo zanimljivo obraditi pjesmu u muškom rodu te je glazbeno postaviti u 2014. godinu – kaže Endi.

Čak se i Tajči svidjela obrada njene najpoznatije pjesme.

– Jako sam se razveselila kad su me Endi i njegov tim obavijestili da rade obradu moje pjesme i mogu reći da su napravili sjajan posao. Endi je uspio zadržati energiju, optimizam i radost ove pjesme, a sviđa mi se kako je prerađen tekst u muškom rodu – rekla je Tajči.

Da su pripreme za obradu ovog velikog hita bile intenzivne, pokazuje i dizajn kostima, napravljenih samo za spot. Za četiri kostima bilo je potrebno 200-tinjak sati i 15 ljudi uz  Marija Mišu, inače bliskom suradniku legendarne Vivienne Westwood, da se dočara atmosfera slavne pjesme.

>>Pop-senzacija! Tinejdžerski idol Endi hrvatski je Justin Bieber

Ključne riječi

Komentara 1

MP
mirjanicaa.pnv
19:38 11.06.2014.

Endi najbolji si!<3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije