Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesma je hit

VIDEO Hrvatsku trese letmanija: Pogledajte papigu Toto kako pjeva Mama ŠČ!

Liverpool: Mrle dan nakon ulaska u finale zadovoljno prošetao gradom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
11.05.2023.
u 17:04

Na Facebooku je objavljen video papige Toto kako pjeva pjesmu s kojom nas Let 3 predstavlja na Euroviziji

ŠČ je zavladao svijetom, a "Mamu ŠČ" pjevaju i ptice na grani i to skoro doslovno. U ovom slučaju ŠČ pjeva papiga Toto čija je vlasnica Riječanka Danijela. Dok je pjevala pjesmu s kojom nas Let 3 predstavlja na Euroviziji ove godine njezina papiga je svaki put izgovorila ŠČ!

Ovaj video je oduševio njezine prijatelje na Facebooku, a Let 3 i "Mama ŠČ!" oduševljavaju na svakom koraku i u Liverpoolu su uoči finala pred Liverpool Arenu mnogi obožavatelji Eurovizije došli u outfitima kakve naši rokeri nose dok izvode ovaj hit. O popularnosti ove pjesme dosta govori i činjenica kako je na službenom YouTube kanalu Eurovizije izvedba Leta 3 iz polufinalne večeri najgledanija i ima dva milijuna pregleda te je na vrhu trendinga.

Letovci su oduševili Europu spektakularnom izvedbom, a iako su odmah nakon polufinala pali na kladionicama situacija se popravlja u njihovu korist. Trenutno im kladionice predviđaju 13. mjesto u finalu što je dosad najviši plasman koji su nam kladionice predviđale.  Ispred nas nalaze se Armenija, Češka i Austrija, dok je Let 3 na ljestvici iza sebe ostavio Švicarsku, Njemačku, Australiju i Srbiju koju predstavlja Luke Black. Na samom vrhu i dalje je Švedska koju predstavlja bivša eurovizijska pobjednica Loreen s pjesmom Tattoo.

Iza nje je Finska, a na trećem mjestu trenutno je Ukrajina. Nakon što je Hrvatska u prvoj polufinalnoj večeri u utorak doznala da prolazi u finale, letovci su sinoć nastupili u jednom noćnom klubu u Liverpoolu te promovirali svoju pjesmu. Mrle i ekipa nastupili su u Blundell Supper Clubu gdje su izveli pjesmu 'Mama ŠČ' i oduševili sve prisutne.

 

Komentara 2

AN
AntePortas9
18:39 11.05.2023.

Odlična pjesma. Samo bi je trebalo još poslušati zbog objektivnijeg suda. :)

LE
lector2corrector
20:32 11.05.2023.

letmanija.... nedostaje vam znakovita brojka "tli". jeste li ju namjerno izostavili ili i vi kujete nove pojmove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije