Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podiže temperaturu

Vruće fotke Ivane Knoll, pozirala u badiću koji je dizajnirala Kim Kardashian

KATAR 2022 - Ivana Knoll na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva, Francuska - Argentina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
11.05.2023.
u 14:34

Trenutačno je na Floridi, a kako je tamo odlično vrijeme često ima priliku biti u badiću i uživati na plaži. Ovaj put je odlučila kupiti poseban badić, a riječ je o smeđem dvodijelnom kupaćem kostimu brenda Skims, čija je vlasnica najpoznatija reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian.

Naša najzgodnija navijačica Ivana Knoll uživa u svom američkom snu i provodi vrijeme u Miamiju, Los Angelesu, New Yorku... Trenutačno je na Floridi, a kako je tamo odlično vrijeme često ima priliku biti u badiću i uživati na plaži. Ovaj put je odlučila kupiti poseban badić, a riječ je o smeđem dvodijelnom kupaćem kostimu brenda Skims, čija je vlasnica najpoznatija reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian. Mnoge djevojke na društvenim mrežama obožavaju ovaj brend i komadi iz kolekcije se brzo rasprodaju, pa nije ni čudno da je Ivana zgrabila svoj primjerak čim je dobila priliku. 

Foto: Instagram

Inače, kako je Knoll postala svjetski poznata nakon prvenstva u nogometu u Kataru gdje je bodrila naše nogometaše s tribina, počeli su je snimati i strani fotografi.
Tako su nedavno Ivanu uhvatili na plaži u Miamiju. Ivana je pozirala u bikiniju koji je više otkrivao nego skrivao, a može se primijetiti i da fotke nisu provučene kroz filtere ni photoshopirane iako je Ivana, čini se, znala da će ju fotkati jer je za slike pozirala. 
Pratitelji su na jednoj Ivaninoj fotografiji koju je objavila ranije primijetili pomalo čudan problem s njezinim nožnim prstima. Naime, drugi nožni prst za gotovo duplo joj je duži od palca, a to su primijetili također i na najnovijoj fotografiji.

A atraktivna navijačica javila se u vezi toga i objasnila značenje toga u nekim kulturama.

- Prema jednom indijskom vjerovanju majke ne žele da se njihovi sinovi žene za djevojke koje imaju dugačak drugi nožni prst jer one navodno previše šefuju - napisala je Knoll na Instagramu.
Ivana Knoll početkom ožujka bila je i u Parizu gdje su je i opljačkali.

- Tek stigla, a već su mi ukrali manji kofer. Uvijek dobrodošla lopovima u Parizu - napisala je i objavila video u kojemu je pokazala kofer. - Pozdrav iz Pariza. Samo da vam javim, dobro sam. Upravo su me opljačkali kao i obično u Parizu. Kad sam zadnji put stigla, uzeli su mi torbu i novčanik, a sada su mi ukrali kofer. Uzeli su mi sve haljine, ne znam što ću večeras odjenuti. Ali, neka im bude - rekla je Ivana.

Knoll je prije Londona bila i u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je dobila i radnu vizu krajem prošle godine. Ivana već neko vrijeme gradi karijeru i u Americi. Gdje god da ode vrijeme provodi na najluđim zabavama pa je tako u Americi viđena i na privatnom tulumu slavnog glumca Leonarda di Caprija (48). Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju.  Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali sa bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell. Došla je i 23-godišnja Victoria Lamas za koju se šuškalo da je nova djevojka Leonarda DiCaprija.

Nakon zabave Ivanu je u 4 ujutro u svom Rolls Royceu odvezao glumac Jamie Foxx, s kojim je i prije tulumarila. 
Podsjetimo, naša najvatrenija navijačica "preko bare" se zaputila nakon Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je izazvala puno pozornosti te privukla brojne pratitelje, a njezin broj pratitelja na društvenim mrežama vrtoglavo je narastao. 

VIDEO Let 3 nastupili u noćnom klubu u Liverpoolu i izazvali potpuni delirij, nosili prozirne haljine kao na Dori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije