Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček u samoizolaciji

Hugh Jackman je pozitivan na koronavirus, opisao je kakve simptome ima

REUTERS 12-08-2021 01:57 #2
Foto: Peter Nicholls/REUTERS
1/3
29.12.2021.
u 12:26

Glumac je na Instagramu objavio videu i ispričao da mu je test na koronu pozitivan i obećao povratak na pozornicu čim izađe iz samoizolacije.

Glumac Hugh Jackman na Instagram profilu objavio je video u kojem obožavateljima govori kako ima koronavirus te će Novu godinu dočekati u samoizolaciji. - Testirao sam se i test je bio pozitivan. Nije ništa strašno, imam blage simptome, malo me boli grlo i curi mi nos, kao kada ste prehlađeni. Osjećam se dobro i poduzimam sve što treba da tako i ostane i čim izađem iz samoizolacije vraćam se ne pozornicu - rekao je Jackman u videu.

Svojim obožavateljima je poželio na kraju da Novu godinu dočekaju u zdravlju i sreći. Početkom prosinca 53-godišnji glumac objavio je kako je primio booster cjepiva protiv koronavirusa, a zarazio se tijekom proba za mjuzikl 'The Music Man' i njegova kolegica glumica Sutton Foster objavila kako se zarazila koronom. Zbog toga su na Broadwayu morali otkazani sve izvedbe ovog mjuzikla dok glumci ne izađu iz samoizolacije. Jackman je ovo ljeto posumnjao kako mu se vratio karcinom s kojim se godinama borio. Riječ je o bazocelularnom karcinomu, vrstu karcinoma kože koji u većini slučajeva nastaje uslijed pretjeranog sunčanja.

 

 

U kolovozu ove godine bio je na biopsiji jer su liječnicu uočili određene nepravilnosti na koži, a otkako je prije nekoliko godina saznao za ovu dijagnozu glumac koristi svaku priliku kako bi ukazao na važnost preventivnih pregleda ali upozorava i koliko je važno koristiti zaštitnu kremu prilikom dužeg izlaganja suncu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije