teška sudbina

Hulk Hogan zamalo počinio samoubojstvo

hulk hogan
02.04.2010.
u 12:02

Mislio sam da bi mojoj obitelji bilo bolje bez mene, zabilježio je u svojoj biografiji ''Moj život izvan ringa'' slavni hrvač Hulk Hogan.

Slavni sportaš progovorio je o tome kako se osjećao kad su ga napustili svi članovi obitelji i tko ga je spasio od odluke da povuče okidač na pištolju.

Vrtio sam prst na okidaču pištolja prije nego što sam ga stavio u usta. Osjećao sam da sam dotaknuo dno. Glas u mojoj glavi stalno mi je nešto govorio. Prvo da povučem okidač pa onda da samo kukavice počine samoubojstvo. Mislio sam i da bi mojoj obitelji bilo bolje bez mene, zabilježio je u svojoj biografiji ''Moj život izvan ringa'' hrvač Hulk Hogan (56). U posljednji trenutak život mu je spasila Laila (32), kći Muhammada Alija (68), koja ga je nazvala na telefon.
- Samo sam sjedio, pio sam po pola velikog xanaxa i zalijevao ga rumom - rekao je. Kaže da se njegov svijet srušio u jednom trenutku. Supruga Linda (50) ostavila ga je nakon 23 godine braka, sin mu je bio u zatvoru jer je skrivio automobilsku nesreću u kojoj mu je najbolji prijatelj ostao nepokretan, a kći nije htjela razgovarati s njim jer ga je krivila što je majka otišla.

- Kuća je bila prazna. Pretiha. Ne snalazim se dobro dok sam sam. Moja su djeca otišla. Supruga me i prije napuštala, ali taj je put bilo drugačije. Nije htjela popravljati odnose među nama. Podnijela je zahtjev za rastavu - ispričao je.
Više nije bio toliko fizički zdrav te se bojao da se ni hrvanjem neće moći baviti.
- Ne znam mogu li se još hrvati. Mogao sam osjetiti kako krvarim. Ne od posjekotine na mom tijelu, već od nečeg puno dubljeg - rekao je Hulk.

Propali su mu poslovni angažmani, a žena mu je u brakorazvodnoj parnici odnijela milijune.
- Pištolj je bio u mojoj ruci, prst na okidaču i mislio sam si da će biti lako - rekao je Hulk. Dodao je da se čudno ponašao, bio depresivan i stalno razmišljao kako bi to bilo vrlo lako učiniti.

- Ako tome dodamo količinu pilula i alkohola koje sam popio, čudo je da pištolj nije opalio. K vragu, vrhovi mojih prstiju još su utrnuti od hrvanja 1990-ih, što znači da sam mogao i slučajno povući okidač, a da i ne znam da sam to učinio. Bum! Kraj. Tada je moj telefon zazvonio. Nisam prepoznao broj, bila je to Laila Ali. Ta djevojka koju jedva znam. Tatu sam joj sreo bezbroj puta. Nikad joj nisam rekao, ona možda neće shvatiti duboki utjecaj koji je ostavila na mene, ali Laila Ali spasila je moj život - rekao je hrvač. U siječnju se Hulk vratio u ring i na TV-ekrane te se nakon dvije godine veze s Jennifer McDaniel (34) prije nekoliko mjeseci s njom i zaručio.

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:10 03.04.2010.

Rasturaju im mozak steroidi koji si ubrizgavaju tako da postaju agresivni i skloni samoubojstvima,žalosno ali istinito!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije