Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se iskazali

I lovac Vukorepa i natjecatelj kiksali na pitanju o našem nogometašu. Znate li vi odgovor na ovo?

Foto: HRT
1/3
25.10.2022.
u 08:33

"Koji je nadimak bivšeg nogometaša Mate Neretljaka?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su "Labud iz Orašja", "Ronaldo iz Turčinovića" i "Sikirica iz Konjica".

U sinoćnjem izdanju kviza 'Potjera' u ulozi lovca bio je Mladen Vukorepa. Iako je naposljetku u završnoj potjeri pobijedio natjecatelja Luku, Vukorepa je tijekom emisije nanizao nekoliko netočnih odgovora, a 'kiksao' je na jednom sportskom pitanju. 

"Koji je nadimak bivšeg nogometaša Mate Neretljaka?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su "Labud iz Orašja", "Ronaldo iz Turčinovića" i "Sikirica iz Konjica". 

Vukorepa je odgovorio 'Ronaldo iz Turčinovića', a pogriješio je i natjecatelj Renato koji zbog netočnog odgovora nije završio u završnoj potjeri. Točan odgovor na ponuđeno pitanje je "Labud iz Orašja", a ovo nije prvi put da se bivši nogometaš, a i donedavni nogometni trener Rudeša spominje u ovom kvizu. 

Početkom godine njegovo ime postalo je hit na društvenim mrežama nakon što je natjecatelj Fabijan Palinić u završnoj potjeri na pitanje 'Koji je osvajač Zlatne lopte igrao za mostarski Zrinjski?' odgovorio 'Mato Neretljak'. Točan odgovor je, dakako, Luka Modrić. 

Taj njegov odgovor izazvao je mnogobrojne reakcije pa smo tada odlučili pitati i Fabijana prati li nogomet i kako mu je na pamet pao baš Neretljak.

– Pratim nogomet. Modrića vežem za Dinamo i Zadar. Prvi dio pitanja ne mogu si oprostiti, ali nisam Modrića mogao povezati s Mostarom. Nakon Potjere dolazili su mi pozivi i poruke zbog mog odgovora – kazao je za Fabijan za Večernji list.

 A evo što je i sam Mato Neretljak (42) rekao na sve: – Zahvalio sam mu na tako lijepom odgovoru, pratim Potjeru inače, gledam je i nasmijao sam se. Što drugo da kažem, ali Luka Modrić je jedan jedini - kazao je Neretljak nakon 'Potjere'. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Neretljak je već osam godina trener, član je stožera U20 reprezentacije Hrvatske uz izbornika Ognjena Vukojevića. U igračkoj karijeri bio je član Hajduka, Osijeka, Rijeke, Zadra... Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je 10 nastupa i jedan pogodak. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio si je život ovisnostima, a sada o tome izdaje knjigu


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
09:06 25.10.2022.

pazi ovo..u nekom kvizu, edukativnoj emisiji..pitanje je o nadimku trećerazdog udarača lopte!!! strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije