Novi spot

Ida Prester nije zavodila Ivana Šarića nego ga je odmah skinula

Lollobrigida (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/8
03.10.2011.
u 18:12

Zadarskog voditelja nije trebalo dugo nagovarati da odglumi jedinu mušku ulogu u najnovijem spotu electro-pop sastava Lollobrigida. Ivan je na snimanju doslovno bio blažen među ženama

Zadarskog voditelja Ivana Šarića nije trebalo dugo nagovarati da odglumi jedinu mušku ulogu u najnovijem spotu electro-pop sastava Lollobrigida. Ivan je na snimanju doslovno bio blažen među ženama, a društvo su mu pravile Iva Šulentić, Mia Kovačić, Marijana Batinić, Petra Nižetić, slovenska glumica Katarina Čas i srbijanska voditeljica Una Senić.

– Ne mogu se potužiti, baš smo se dobro zabavili. Prvi sam put glumio u nečijem spotu, više smo se zafrkavali nego što smo radili. Ali nisam ja vodio kolo u tom haremu, bila je to Ida – tvrdi Ivan koji je u novoj parodijskoj poslastici Lollobrigide "Sex on TV, sex on the radio" glumio voditelja vijesti kojeg "rastrgaju" žene.

– Spot je zamišljen kao parodija na današnju domaću medijsku scenu na kojoj ljudi čine razne čudne stvari da bi dospjeli u medije. Pozvala sam sve svoje prijateljice voditeljice, a da nam ne bi bilo dosadno, angažirale smo i Ivana Šarića. U spotu, a čini mi se i u privatnom životu, žene ga ne puštaju na miru. Gdje god se s njim pojaviš, za Šarićem vlada pomama. Mi nismo gubile vrijeme na zavođenje, već smo ga odmah skinule do pasa – otkriva Ida Prester, pjevačica benda Lollobrigida.

Ništa manje rječita na račun zadarskog stand-up komičara nije bila Splićanka Marijana Batinić, koja je dodala nekoliko pohvala na račun svog dalmatinskog kolege.

– Šariću je šarm urođen, uz to je i Dalmatinac, s takvima ti nikad ne može biti dosadno. Malo smo se teže koncentrirale na posao, ali smo ga na kraju obavile – kaže Marijana.

Iva Šulentić bila je mnogo suzdržanija objasnivši da je njezin prst u uhu kolege joj Šarića bio tek izrežiran potez.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar to kill Bambi
to kill Bambi
18:57 03.10.2011.

Ko je ova cura na zadnjoj,osmoj,slici? Baš svjetski izgleda...

FO
Folirant
18:58 03.10.2011.

Javna kuca i u njoj puno ku.*******

Avatar billybull
billybull
04:53 04.10.2011.

TKO je zavodio KOGA? ma molim vas, ne budite smijesni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije