UVIJEK PODRŠKA

Ida Prester pokazala tatu kojeg ne viđamo često i sve je dirnula ovom pričom: Doputovao je s Hvara ravno na Exit

Foto: Instagram
1/8
15.07.2024.
u 17:20

Jednom je Ida objavila i video u kojem se njezin otac prisjeća kako ju je vozio na Exit 2012. godine kada je ondje upoznala svog budućeg supruga Ivana Vanija Peševskog

Od početka njezine glazbene karijere Idu Prester otac Mladen je uvijek podržavao i često joj pomogao na koncertima i bio u prvim redovima na njezinim nastupima. Dosta je vremena prošlo od tog perioda Idinih početaka, a njezin tata Mladen i dalje je jedan od najvjernijih obožavatelja i samo je zbog Idinog nastupa na Exitu došao s Hvara u Novi Sad. 

- Tatek. Doputovao je s Hvara ravno na Exit, na Tvrđavu da ne propusti jubilej. Od prvog nastupa zajedno s nama, čak nam je bio i VJ na grafoskopu u početku. Markirao je zadnjih 5-6 godina, al ovaj neće. Kaže tata: čestitam nam naših prvih 20 godina na Exitu 
Sviramo usred noći, od 2-3, ali nema veze. Prvim jutarnjim vlakom do Beograda pa avion za Split, pa trajektom do Hvara. Sve isti dan. Pa ako se pitate čija sam, sve vam je jasno. A sad nastup, pa rokamo dalje, obiteljski - napisala je Ida na Instagramu i objavila fotografiju s tatom kojeg ne viđamo često. Njezina priča oduševila je pratitelje. - Divan nastup, uživali smo. Bravo za tatu i za Tebe, cijelu familiju zapravo. Naježih se, diiiivniiiii! Svaka čast za tatu!!! Bravoooo, kapa do poda, svako poštovanje za tvog tatu i za tebe. Ljepšu priču već duže vrijeme nisam pročitala - napisali su joj pratitelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

VEZANI ČLANCI

Jednom je Ida objavila i video u kojem se njezin otac prisjeća kako ju je vozio na Exit 2012. godine kada je ondje upoznala svog budućeg supruga Ivana Vanija Peševskog.  - Moj tatek, nema takvih puno. Prisjeća se Exita 2012, na kojem sam započela vezu s Vanijem. Tata me dovezao na Exit, bio na našem koncertu i trebao me voziti nazad u Zagreb, kao i uvijek. Ali te godine nije baš išlo po planu. Dragi tatek, sretan ti rođendan! Hvala ti što si UVIJEK tu. Trudim se biti baš ovakva mama svojim mladuncima kakav si ti tata - napisala je tada ocu povodom rođendana. Ida uvijek koristi priliku kako bi zahvalila roditeljima što su joj velika podrška i pomoć oko sinova Roka i Rija i veli kako su joj baka i dida stup obitelji. 

- Bez njihove pomoći pola mog života i šarenih sličica na Instagramu ne bi bilo. Koncerti, poslovna putovanja, snimanja, druženja.. ne znam kako bi da klinci nisu s njima na toplom i sigurnom. Svi vi koji odgajate djecu bez dida i baka - svaka vam čast, nije lako.
A mi koji imamo ovo blago, zahvaljujmo im svakog dana - napisala je jednom na Instagramu. 

VIDEO Tony Cetinski: Menadžeri ne stvaraju zvijezde, one im se dogode

 

Komentara 2

AV
avangero
18:14 15.07.2024.

Ostanite svi skupa tamo daleko, i tako niš ne vrijedite, obićna profutnjača

Avatar Seurat
Seurat
17:24 15.07.2024.

Matanićeva prijateljica i paravan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije