'STARI LJUBAVNIK'

Ida Prester prepričala događaj iz Pariza: 'Možda se to danas zove maltretiranje, a možda je šmek stare škole'

Ida Prester i suprug Vani Peševski
Foto: Facebook
1/7
13.10.2022.
u 21:30

Prošlo je par minuta, gospon se nije micao. Nisam znala što bi, glupo se praviti da ga ne vidim, pa sam mu se nasmiješila i mahnula mu. A monsieur se nasmiješio nazad, dignuo šešir u pozdrav i krenuo lagano svojim putem. Čekao je da ga primijetim, samo to je htio. Taj čičica je meni Pariz, prepričala je Ida

Pjevačica i voditeljica Ida Prester sa suprugom Vanijem provela je romantični vikend u Parizu, a na Facebooku je prepričala jedan događaj po kojem će najviše pamtiti put. 

- Sjedili smo u restoranu, za jednim od onih sićušnih stolića na ulici, zbijenih jedan uz drugi. Moj Vani je otišao unutra riješiti račun. Ostala sam sama za stolom i promatrala prolaznike. Točno preko puta ulice zastao je jedan stari gospodin u 70-ima, u sivom mantilu i sa šeširom na glavi i gledao ravno u mene. Filmska scena. Spustila sam pogled od neugode i krenula čačkati po telefonu. Prošlo je par minuta, gospon se nije micao. Nisam znala što bi, glupo se praviti da ga ne vidim, pa sam mu se nasmiješila i mahnula mu. A monsieur se nasmiješio nazad, dignuo šešir u pozdrav i krenuo lagano svojim putem. Čekao je da ga primijetim, samo to je htio. Taj čičica je meni Pariz. Stari ljubavnik, malo perverzan i drzak, ali uvijek sa stilom. Možda se to danas zove maltretiranje, a možda je ipak šmek stare škole.  Ne znam. Ali držala sam osmijeh satima, napisala je Ida. 

Prester je dan prije napisala i kako su suprug i ona imali predivan vikend u francuskoj metropoli.

- Nismo vidjeli La tour Eiffel, nismo bili u Louvreu, nismo obilazili vintage shopove, nismo poslušali ni jednu vašu preporuku. Dva dana smo se iskopčali s interneta, ljubili, spavali do podneva, jeli divnu hranu, tumarali ulicama bez cilja, slušalii francuski, komentirali prolaznike, upijali atmosferu ovog najsexy grada na svijetu.

Da bar možemo ostati još koji dan.. ali život melje dalje, čekaju nas mali pačići. Hvala mužu na ovoj maloj pauzi od svakodnevice. Imaš pravo, baš je trebalo. Od sutra francuski ja učim, da ti pjevam Mon amour, ja mijenjam se, napisala je Ida. 

VIDEO: Madonna se pridružila TikTok trendu: 'Ako promašim, onda sam gay' 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:48 14.10.2022.

Tako i ova samo hoće da je se primjeti.

DU
Deleted user
17:51 14.10.2022.

Ima noge poput Kreše Ćosića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije