pjevala u šibeniku

Ida Prester prije novogodišnjeg nastupa završila na hitnoj: 'Ove su mi dame spasile život'

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/17
01.01.2023.
u 13:23

Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju nastalu u bolnici na kojoj je pozirala s medicinskim djelatnicima te im se zahvalila na pomoći.

Pjevačica Ida Prester (44) novogodišnji nastup odradila je u Šibeniku, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je gdje se našla samo sat vremena prije koncerta. Naime, Ida je otkrila da je prije koncerta bila u bolnici. Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju nastalu u bolnici na kojoj je pozirala s medicinskim djelatnicima te im se zahvalila na pomoći.

 - Ove su mi dame spasile život danas. Evo i zadnja tura inhalacija, sat pred koncert. Hitna ORL služba u Šibeniku. Glas mi je pukao nakon preboljele viroze, izmoždena sam, pokrpale su me vrhunski - napisala je Ida pored fotografije na kojoj se vidi kako je u novogodišnjoj blještavoj kombinaciji. Dodala je i kako će sestrama odnijeti kolače i čestitati Novu godinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Podsjetimo, Prester je sinoć nastupila u Šibeniku na trgu ispred katedrale svetog Jakova s bendom Lollobrigida te podigla atmosferu i pripremila publiku za Roisin Murphy koja je sa Šibenčanima i njihovim gostima provela prve sate 2023. godine.

VIDEO Slavni Hrvati koji su nas napustili u 2022. godini

Ključne riječi

Komentara 10

BI
billynik
13:57 01.01.2023.

Ne mogu vjerovati da njoj netko plati da pjeva.

Avatar 100percentFedUp
100percentFedUp
14:26 01.01.2023.

Sibenik je dao jednog Misu Kovaca, Arsena Dedica... a oni doveli neku Idu Prester da im pjeva za Novu godinu! Ali dobro je, ipak sam nesto naucio... ja nisam do sada ni znao cime se ova bavi, a puni su je hrvatski mediji...

Avatar Marko
Marko
14:30 01.01.2023.

Ah te vaginalne infekcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije