Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao je Rio

Ida Prester rodila je drugog sina

prester
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
16.11.2016.
u 09:24

Pjevačica i njezin suprug Ivan Peševski dječaku su dali ime Rio, iako je tijekom Idine trudnoće Ivan navijao za ime Toni

Pjevačica Ida Prester sinoć je rodila drugog sina. Na Facebooku je napisala kako je porod prošao bez poteškoća i da je maleni dobio ime Rio. 

– Primljena u 21, u 23 već sve riješeno. Još jedan mršavi dugajlija u bandi. Vani, Roko i beba Rio – 24 mila baci di Sizilia :) Hvala svim dragim prijateljima na podršci. A sad mi dajte da jedem više, zaslužila sam – napisala je jutros Ida. Tijekom trudnoće njezin suprug navijao je za ime Toni jer je htio i drugom sinu dati dalmatinsko ime.

Pjevačica je priznala da joj je druga trudnoća bila malo teža od prve sa sinom Rokom. – Za razliku od prve trudnoće, sada se još brinem i o Roku koji je već velik i težak kao da ima 5 godina, a još ga se mora dosta nositi. A ipak sam 3 godine i starija nego zadnji put, osjeti se to – rekla je Ida. Kao i tijekom prve trudnoće, i ovaj put je bila aktivna i nastupala sa svojim bendom Lollobrigida  te odrađivala voditeljske gaže. 

>>U Hrvatskoj ne stignemo razmišljati o sretnim temama

Ključne riječi

Komentara 6

SE
sestrićna
10:54 16.11.2016.

sin jovan sa šubarom...

MK
marcel.kocan
13:07 16.11.2016.

rio je ime za pesa, ne za dete

VL
.
13:05 16.11.2016.

Rodila ? Znači odlučila se na normalni sex, a ne više "straga" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije