ida prester:

Ida Prester: Zbog dečka sam pola tjedna u Zagrebu, pola u Beogradu

ida
Borna Filić/Pixsell
09.12.2012.
u 08:41

– Sve imam, samo da nema stresa. Evo može bor za poklon, mislim da ga nikad nisam kupila otkako živim bez roditelja. Nadam se da ne pada puno iglica s njega.

Grupa Lollobrigida ovaj tjedan obožavatelje je razveselila maštovitim spotom za pjesmu “Pilula”. U videospotu pjevačicu Idu Prester otmu i odvode je na ludi tulum na nepoznatoj lokaciji, a ostatak benda je pronalazi tek ujutro. Ida nam je otkrila kako je spot nastao i što priželjkuje za Božić.

Tko je osmislio scenarij za spot?

– Kako bend nije mogao doći do Beograda, gdje smo snimali scene tuluma, morali smo izmozgati kako ih ipak ubaciti u spot. Na kraju sam ja ispala jedini “mangup” koji divlja na tulumu, dok me ostatak benda pronalazi ujutro u nesvijesti.

U Beogradu vam živi dečko Ivan Peševski, jeste li zbog toga često u Beogradu?

– Sad sam trenutno pola tjedna u Zagrebu, pola u Beogradu. Najpraktičnije bi bilo da živim na odmorištu Spačva kod prijelaza Bajakovo.

Kakav dar priželjkujete pod borom?

– Sve imam, samo da nema stresa. Evo može bor za poklon, mislim da ga nikad nisam kupila otkako živim bez roditelja. Nadam se da ne pada puno iglica s njega.

Ključne riječi

Komentara 12

DI
Dipling
09:29 09.12.2012.

ti si nala u nesvjesti i dalje a i ovaj novinar koji o tebi i tvojoj nepoznatoj grupi piše itgleda da vi sponzoruše birate ljubavnike na istoku jer je to medijima zanimljivo pa o vama pišu inače ko si ti zapravo da o tebi svako malu pišu ili govore mediji slušao sam te jednom kod ogreste bila si jako nabrušena protiv hrvatske i tuđmana možda si zbog toga stalno u medijima

Avatar toxic alien
toxic alien
11:38 09.12.2012.

Ha, ha, ha… Izgleda da je to sada postalo stvar prestiza medju zagrebackim starleticama, voditeljicama, pjevacicama…, imati decka u Beogradu. To je nesto kao imati torbicu Louis Vuitton ili cipele Christian Louboutin! Ipak ce dosta Srba sa Hrvatima u EU!

OB
-obrisani-
09:04 09.12.2012.

luda glavox

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije