Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČITATELJI ODLUČILI

Iduće godine na Eurosongu bi nas trebala predstavljati Colonia!

Colonia
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
23.05.2017.
u 22:31

Predstavljati svoju zemlju na bilo kojem natjecanju velika je čast, a biti odabran od publike stvarno je veliko priznanje za izvođača koji je 21 godinu na sceni - kazala nam je Indira Levak, pjevačica Colonije.

Hrvatsku bi iduće godine na Eurosongu trebala predstavljati Colonia. Čitatelji portala Vecernji.hr Coloniji su u našoj anketi dali čak 50,39 posto glasova. Na drugom mjestu su Let 3, koje bi na Eurosongu vidjelo 26,86 posto čitatelja. Mia Dimšić je na trećem mjestu s 12,09 posto glasova, Luminize su četvrte sa 7,6 posto, a peta je Nikita, za koju je glasalo samo 2,76 posto glasača.

- Pa to je divno za čuti, hvala vašim divnim čitateljima, zaista veliki kompliment. Predstavljati svoju zemlju na bilo kojem natjecanju velika je čast, a biti odabran od publike stvarno je veliko priznanje za izvođača koji je 21 godinu na sceni - kazala nam je Indira Levak, pjevačica Colonije.

Ira je dodala kako bi rado nastupala na tako velikom natjecanju.

- Eurosong je dugovječno glazbeno natjecanje, mnogi uspješni izvođači nastupili su na ovom prestižnom događaju koji prate milijuni gledatelja širom svijeta.Neke pjesme pamtit ćemo zauvijek, tako da svi pjevači barem jednom u svojoj karijeri pomisle kako bi bilo zanimljivo i zabavno nastupiti na međunarodnom festivalu glazbe poput Eurosonga, kojemu je cilj zabaviti ljude. Budući da je moj cilj uvijek donijeti pozitivnu energiju i osmijeh na pozornicu, bilo bi zanimljivo vidjeti reakcije Europe na Colonijin zarazan ritam. Na takva natjecanja treba otići neopterećeno i samo zbog dobre zabave i druženja s kolegama.

Colonia je prošle subote imala koncert, pa nisu mogli pratiti Eurosong, no Indira je kasnije vidjela Jacquesov nastup, i ocijenila ga genijalnim.

- On je poznat kao perfekcionista i stvarno je sve bilo na svom mjestu, dobro izrežirano, odličan kostim, scena. Vidjelo se koliko je truda uloženo i stvarno može biti ponosan na svoj nastup. Pjesma je drugačija, hrabar izbor i to se pokazalo kao pun pogodak - veli Indira.

Komentara 7

HE
horvat.europa
07:39 24.05.2017.

Katastofa ta muškarača koja reklamira trećerazredne zubarske ambulante i pjeva poskočice.

AL
alf
00:12 24.05.2017.

A sto ima pokazati ta colonija, jedino mogu ukloniti jos koju krpicu I onda ce biti u pravom svjetlu.

VI
Vito
07:46 24.05.2017.

Iduće godine na Eurosongu bi nas trebala predstavljati Colonia! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Potpuno normalno i opravdano - mi smo i tako kolonija, okupirani prostor "zapadne Europe" iz kojeg kolonijalne "velesile" i dalje uzimaju najvrednije što Hrvatska ima - od porezanih stabala do "najeduciranijih osoba. ________ Kad pogledate u Penguen - engleski rječnik i pročitate objašnjenje riječi -colonia- vidjet će te i opravdanje takvog izbora ---- colonial = a member or inhabitant of a colony ---- colony = a boddy of settlers living in a new territory, often already occupied by an indigenos poeple, that is subject to control by the settlers´parent stabe --- the territory setled or controlled in this way === član ili stanovnik kolonije --- kolonija - grupa naseljenika novog teritorija, obično već zauzetog siromašnim i potrebitim starosjediocima kako bi kontrolirali postojeće stanovništvo oružjem ---- prostor zauzet ili kontrolira na takav način _________ Tako da colonia ima sva prava nastupa pred okupatorima kao "kraljevska luda"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije