'trokut tuge'

Imala je samo 32 godine: Preminula zvijezda filma koji je u Cannesu osvojio Zlatnu palmu

Foto: Instagram
1/5
31.08.2022.
u 09:08

Charlbi  je rođena i odrasla u Cape Townu, Sa samo 12 godina potpisala je ugovor s modnom agencijom, nakon čega je debitirala u južnoafričkom filmu Spud. Film je izašao 2010. godine, a u glavnoj ulozi bio je pjevač Troye Sivan.

Nakon kratke bolesti preminula je 32-godišnja južnoafrička manekenka i glumica Charlbi Dean. Dean je inače zvijezda nadolazećeg filma Trokut tuge koji je na filmskom festivalu u Cannesu osvojio Zlatnu palmu. 

U filmu uz Charlbi glume Woody Harrelson i Harry Dickinson, a u SAD-u bi trebao biti objavljen 7. listopada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlbi Dean (@charlbi143)

 

Charlbi  je rođena i odrasla u Cape Townu, sa samo 12 godina potpisala je ugovor s modnom agencijom, nakon čega je debitirala u južnoafričkom filmu Spud. Film je izašao 2010. godine, a u glavnoj ulozi bio je pjevač Troye Sivan

Slavu je stekla ulogom Syonide u seriji Black Lightning, a ostvarila je uloge u brojnim drugim filmovima kao što su Death Race 3: Inferno, Blood in the Water, Don't Sleep i Porthole.

Dean je preživjela i tešku prometnu nesreću 2008. Imala je slomljeni zglob, slomila je i četiri rebra, a ozlijedila je i pluća.
Glumica i manekenka bila je u sretnoj vezi. Bila je zaručena za manekena Lukea Volkera koji je nakon nagrade u Cannesu na društvenim mrežama objavio kako "ne može biti ponosniji" na nju.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlbi Dean (@charlbi143)

 

VIDEO Severinina odvjetnica: 'Ne radi se o tome da je ona nanijela ozljede sestri, već obrnuto'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije