glumac razočarao bivšu ženu

'Imala sam rak, a on me nije ni nazvao. Imamo dvoje djece zajedno'

kelsey grammer
Foto: Pixsell
16.01.2015.
u 13:27

Kelsey i Camille Grammer rastali su se prije više od dvije godine, no gospođa Camille još uvijek nema nijednu lijepu riječ za glumca

Kelsey i Camille Grammer rastali su se prije više od dvije godine, no gospođa Camille još uvijek nema nijednu lijepu riječ za glumca.

Najviše mu, kaže, zamjera što ju je ostavio usred njene bitke s rakom. Kada joj je otkriven rak jajnika, Camille je otišla na operaciju, zračenja i kemoterapiju te je danas zdrava. Kroz sve te muke, Kelsey je nijednom nije nazvao niti se potrudio pomoći joj. – Nakon dijagnoze, pokušala sam mu se javiti putem njegovih zaposlenika jer on sam nije želio razgovarati sa mnom.

Rekla sam im o čemu je riječ, no nikad mi se nije javio, što me jako zaboljelo. Možemo imati problema jedno s drugim, no ipak imamo dvoje djece zajedno – rekla je Camille.

Djeca su se bojala za mene, a ja sam pokušavala ovu bolest držati podalje od njih. Da je Kelsey imao sličnih zdravstvenih problema, nazvala bih ga i pokušala pričati s njim, provjeriti treba li mu što – zaključila je Grammer.

>>Zvijezda 'Frasiera' ponovno otac: Šesto dijete na putu

>>Kelsey Grammer: Moja bivša je voljela Frasiera, ne mene

Komentara 1

LI
liliZG
15:14 16.01.2015.

očito se čovjek rastao jer s njom nije želio imati nikakve veze,...to što je ona očekivala nešto drugo je samo njen problem... a što se tiče pitanja morala ili etike , ili osnovne sućuti gospodin bi ipak trebao na tome poraditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije