Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o svađama

Indira Levak otkrila recept za uspješan brak: 'Ludost je da ne razgovaram tri dana sa suprugom'

Zagreb: Poznati na otvorenju 2. In Dizajna - festivala modernog doma
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/17
15.02.2024.
u 15:32

Tako je ovaj put progovorila o braku sa svojim suprugom Miroslavom Levakom. Indira je otkrila da su velika podrška jedno drugome, te da je on njen mentor.

Pjevačica Indira Levak uvijek je otvorena i iskrena, a voli podijeliti i neke detalje iz privatnog života. Tako je ovaj put progovorila o braku sa svojim suprugom Miroslavom Levakom. Indira je otkrila da su velika podrška jedno drugome, te da je on njen mentor. - Super se nadopunjujemo i to je jako bitno. Velika smo podrška jedno drugome. On je moj mentor, uistinu životni mentor. Vrlo je mudar, stvarno ga volim poslušati jer je jako pametan - rekla je za InMagazin. Dio Indirina tima postao je i njen posinak Roberto.

 - Roberto je postao moja desna ruka. On je mlad, prpošan, voli slušati, voli raditi što je najbitnije. Kad ne radi, on dobije batina, onda ga mogu ukoriti - našalila se pjevačica.
U 50. je postala baka, prije godinu i pol njen posinak je dobio sina Liama i to je razveselilo cijelu obitelj. 

GALERIJA Svi parovi u showu 'Brak na prvu' izrekli su sudbonosno 'da'. Koji vam je najdraži?

Zagreb: Poznati na otvorenju 2. In Dizajna - festivala modernog doma
1/44

- Pa Liam je sve. U jednom momentu čistačica što i nije tako loše kad dođe kod babe neka počisti sve. Onda smo mu u jednom momentu dali gitaru, kako udara po toj gitari pa sam shvatila da postoji nekakav potencijal u tom svemu, e onda dida baca loptu. Sine, pusti ove pjevače, daj loptu, udaraj. To je jedno predivno dijete i unio nam je jako veliku radost u naše živote. Malo čekamo da odraste da ga svuda vodimo - rekla je. 

VEZANI ČLANCI:

Indira je otkrila i kakva je kad se naljuti. 

- Budem jako glasna, moje svađe su vrlo kratke. To ti krene, ruši se zgrada i onda gotovo. Ma to sam shvatila kroz godine života. Zamisli trošiti vrijeme, nekako sad u 50-im godinama previše razmišljam o prolaznosti života. I onda se mislim ja sad da gubim tri dana u šutnji, da ne razgovaram s mojim suprugom pa to je ludost. Nego malo piju, piju, miju miju i gotovo. Zagrlimo se i idemo dalje kao da se ništa nije dogodilo. To je moj recept za uspješan brak - zaključila je Indira.

VIDEO Ličanka Lucija spremna je za izbor Miss svijeta: Deset godina nisam uzela štap u ruke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije