Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE

Za Marijanu Mikulić taj datum je tužna godišnjica: Već četvrt stoljeća Valentinovo mi nije što je bilo

Zagreb: Glumica Marijana Mikulić
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/7
15.02.2024.
u 13:29

A moj muž se trudio na sve načine razumjeti sva moja raspoloženja i nijanse izraza lica, i sve napraviti da mi bude bolje. I tako Valentinovo opet ima smisla, napisala je glumica u objavi na Instagramu i objasnila kako je na taj datum prije 25 godina preminuo njezin brat

Dan zaljubljenih za glumicu Marijanu Mikulić datum je za koju je vežu i bolna sjećanja na gubitak voljenih osoba. Pisala je o tome na svom Instagramu i objasnila zašto joj zadnjih 25 godina Valentinovo nije što je nekada bilo. 

- Već četvrt stoljeća Valentinovo mi nije što je bilo. Moj brat Ivan bi danas slavio 40. Slavi on sigurno, gore negdje iznad oblaka.
S babom Šimom. Koja isto danas ima rođendan. Ja sam danas cijeli dan nikakva. Nisam za ljude i društvo. - napisala je glumica na društvenoj mreži i zahvalila svom suprugu Josipu što se na sve načine trudi da joj taj dan popravi raspoloženje. 

- A moj muž se trudio na sve načine razumjeti sva moja raspoloženja i nijanse izraza lica, i sve napraviti da mi bude bolje. I tako Valentinovo opet ima smisla.. Hvala mužinjo. Aj lav ju tu. Sretan rođendan Iko i baba Š - napisala je Marijana. 
Sa suprugom Josipom u rujnu prošle godine proslavila je 18 godišnjicu braka. 

 

 

- Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio. “Tek” smo punoljetni. 18 godina braka. Ali cijenim trud mužiću. Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko. Živio ti meni - napisala je Marijana i podijelila dirljiv status koji joj je posvetio suprug. 

"Preživio nam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću ti još jednom. Hvala na ljubavi i strpljenju ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom sam zahvalan da te imam, i, eto, možda izguramo i do 20. Sretna ti 19. godišnjica" napisao je Josip, a kako se Mikulić našalila, nije pogodio točno koju godinu braka slave. Isto tako, Marijana je priznala da je dobila i poklon i cvijeće.

Josip je ovu godinu u Njemačkoj, točnije u Berlinu gdje će provest godinu dana jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt koja svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj.

VIDEO Prijović: S mužem mi je Valentinovo svaki dan

 

Komentara 6

Avatar lasta mala
lasta mala
14:05 15.02.2024.

Jel ima koju objavu da joj nije teško?

SS
simpatican.simpa
14:11 15.02.2024.

Kad će biti prikazan novi film u kojem je glumila !??! Hvala, pitam za prijatelja.

ZZ
Zo-ZG
14:06 15.02.2024.

Dosadna više, kad će nešto o poslu po kojem je navodno poznata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije