ipak je kraj

Indira Vladić-Mujkić i Narcis Mujkić: Istina je da se razvodimo!

indira vladić mujkić
Foto: tino jurić
1/6
31.03.2010.
u 12:02

Edvin Jurina, opunomoćenik pjevačice Indire Vladić-Mujkić i Narcisa Mujkića, izvijestio je medije i javnost o tome da se par sporazumno razvodi.

Indira i Narcis suglasni su da po objavi ovog priopćenja ne komentiraju svoj sporazumni raskid braka, sve relevantne posljedice i daljnji nastavak svog osobnog života čime je svaka daljnja medijska i javna rasprava za njih po ovom obiteljskom pitanju okončana. Ostaju u prijateljskom odnosu nastavljajući odvojeno kako svoj osobni život, tako i poslovni put - navodi se u priopćenju.

Jučer je objavljeno kako je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao je u veliku krizu. Indiru se u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. On navodno stanuje u zgradi u kojoj Indira i Narcis imaju teretanu.

I dok Indira ne odgovara na telefonske pozive, 35-godišnji Narcis Mujkić, kojeg se u posljednje vrijeme povezuje sa stanovitom 21-godišnjom Stellom iz Bosne, za časopis Extra je o bračnom krahu kazao:

- Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikad nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami.

Komentara 17

OB
-obrisani-
12:29 31.03.2010.

Rastaju se...na und?!? Pa koga normalnog tak nest interesira? Ljudi se prije 9 godina zarucili/zanozili, sad su si nakon toliko vremena dopizdili i rastaju se...dogadja se svaki dan X puta ali neki koji se ne zovu Mujkic nego su normalni Muje nikog i ne zanimaju, dakle pustite ljude nek uzivaju kak im pase. A vi radije pisite o nezaposlenosti, neefikasnosti, bijedi, korupciji i slicnim temicama, bok!

Avatar vaksalainen
vaksalainen
13:20 31.03.2010.

bila je s njim, para njegovih ulupala u kucu u odjecu u sve zivo.. sada je vrijeme da se rastane i uzme 50 posto imovine E Narcisu, barem da je bila super komad pa bi nekako se i mogao tjesiti.. Ovako velika lekcija o tome da je tvoja imovina svoja tvoja, jer si ipak ti nju i stekao. Na koji nacin, to je druga prica....

HT
Hodi_tamo
13:21 31.03.2010.

Evo Muje od DOBOJA, ma dopizdilo covijeku devet godina u zatvoru biti hehehehehehe to je dosta bolan! Zakon i vjera mu dozvoljava da moze imati pet zena,hebiga jel\' to pravda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije