romantična prosidba

Indira zaručena: 'Nikada neću skrivati pravu ljubav'

indira vladić
Foto: PR
08.01.2014.
u 08:47

Pjevačica grupe Colonia zaručila se s bodibilderom i poduzetnikom Miroslavom Levakom tijekom novogodišnjih praznika u Dubrovniku

Indira Vladić u Novu je godinu ušla zaručena. Pjevačica grupe Colonia zaručila se s bodibilderom i poduzetnikom Miroslavom Levakom tijekom novogodišnjih praznika u Dubrovniku.

– Oduvijek sam isticala, kada mi se dogodi, nikada neću skrivati pravu ljubav. Istina je, Miro i ja smo zaručeni – rekla je Indira za Story.

Sretnu je vijest prvo priopćila obitelji, a zatim i dugogodišnjoj prijateljici Lani Klingor Mihić.

Sama prosidba bila je izuzetno romantična. Kako kaže Indira, zbilo se to jednog običnog dana bez obveza, dok su kuhali ručak.

– Zamolio me da mu donesem mobitel s noćnog ormarića. Na jastuku sam ugledala prsten u otvorenoj kutijici. Kada sam se vratila u dnevnu sobu, Miro je kleknuo i potpuno me šokirao. Ostalo mi je jedva toliko daha da izustim – da – ispričala je vesela Indira.

>>Indira Vladić u 2014. si želi puno zagrljaja, a možda se i uda

>>Indira Vladić: Zahvalna sam Bogu što je dečko Miroslav u mom životu

Komentara 4

Avatar billybull
billybull
10:42 08.01.2014.

"bodibilder"....vjerovali ili ne....

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
13:02 29.09.2015.

MIRO I INDIRA VOLE PUNO DA JEDU SLADOLED Miroslav Levak i Indira Vladić - Levak dužni su ostali poduzeću "LEDO d.d. Zagreb za isporučeni sladoled 47.000 kuna. Kupac je "RR Sport d.o.o." Bjelovar, i to ogromnih količine sladoleda. Navodno postojeavodno postoje još ne podmirene fakture za sladoled. Zasad se penje za ne podmirene dugove od Levaka oko "pola milijuna" kuna. Navodno cjelokupni dug je milijun kuna: tu su ne plaćene kemikalije 100.000 kuna, HEP 150.000 kuna, HRT pretplata, svi ne podmireni krediti kod banaka. Levaku je uzet novi Audi Q7", a zasad se skriva na drugoj adresi. Taj "lažni poduzetnik" osnovao je; brojne firme - koje su nelikvidne, odnosno dužne su na sve strane... Državi ne plaća porez i druge dažbine. Šuška se da dugovi od Miroslav Levaka i Indira Vladić - Levak su preko nekoliko milijuna kuna. Levak i Indira glume neku elitu a voze se u starome (autu) kombiju od muzičkoga sastava "Kolonija". Po mojoj prognozi ljubav između Mire i Indire će trajati do 2017. godine. BRANKO STOJKOVIĆ

Avatar patkovic
patkovic
13:12 08.01.2014.

čuo sam da je i ona dobro nogomet igrala s dečkima nekad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije