Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osebujan kandidat

Influencer Ivan iz 'Večere za 5' prekinuo zaruke pa promijenio imidž: 'Zaljubljen sam preko ušiju'

Foto: RTL
1/5
02.09.2023.
u 09:53

Osebujni influencer Ivan Bašić koji se pojavio u kulinarskom showu 'Večera za 5' ottkrio je kako je proveo ljeto, a progovorio je i o novoj ljubavi

U showu "Večera za 5 na selu"  jedan od kandidata u prošloj sezoni bio i influencer Ivan Bašić, koji je svoje sudjelovanje u ovom showu iskoristio za promoviranje pjesmu "Igra", htio se dobro zabaviti i osigurati što više pratitelja na društvenim mrežama. Pažnju je privukao zasigurno, ali većina komentara na društvenim mrežama nije mu išla u prilog i bilo je dosta prigovora na njegovo ponašanje u "Večeri za 5 na selu", ali Ivan se na njih nije obazirao. 

Sredinom ožujka medijima je otkrio i da je prekinuo zaruke, ali i zbog čega se odlučio na taj potez.  - Raskinuo sam zaruke, nisam još spreman, a i počelo me sve to gušiti, ne volim posesivne tipove, sada živim život punim plućima a mogu reći da je i sezona lova opet otvorena i da očekujem pun DM vaših poruka. Osjećam se nikada bolje prekinuo sam ono što me gušilo a sada se baziram na svoju karijeru i fakultet i čekam ljubav, ali onu pravu koja će me oboriti s nogu, znam da zvuči kao scena iz filmova ali ja u čuda vjerujem - ispričao je Ivan tada za Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI

Ipak, ubrzo mu se osmjehnula nova ljubav. - Nakon što sam prekinuo zaruke mogu vam reći da sam ponovno živ, osjećam se nikada bolje, a upoznao sam prije mjesec dana svoju bolju polovicu, zaljubljen sam preko ušiju i da imam one “leptiriće” u trbuhu o kojima sam pričao - rekao je Ivan koji je polovicu ljeta proveo u Opatiji.

Foto: Instagram

- Obožavam taj mali gradić, toliko je lijep i romantičan da mi je bilo teško vratiti se u Zagreb prije nekoliko dana. Treba se sada naviknuti ponovno na nemir i ubrzani tempo života - dodaje Ivan. Nedavno je promijenio i imidž pa sad ima nešto dužu kosu. 

- Da, odlučio sam promijeniti imidž, pustio sam kosu da mi naraste i uistinu mi se sviđa kako mi stoji. Mislim da je pun pogodak, no kako god uvijek sam najljepši - dodao je Ivan koje je otkrio i kakve ima planove za naredni period. 

Foto: Instagram

 - Ove zime završavam zadnju godinu studija te ću se najviše posvetiti tome jer mi je itekako bitno obrazovanje no uz to bih volio opet sudjelovati u nekom showu svoje omiljene RTL televizije - rekao je Bašić za kraj. 

VIDEO Zvijezda Masterchefa Melkior Bašić otkrio je li ikad prevario gosta

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
MarkoMarkoM
13:25 02.09.2023.

Ajde ti malo na bauštelu. Jadno li je drustvo u kojem ovakvi krelci dobivaju medijski prostor.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:40 02.09.2023.

Koga ovaj influensa? Svog dečka?

CA
cactus
10:26 02.09.2023.

Očekuje li se uskoro kakva prinova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije