Bila je u šoku

Influencerica otišla na ranč i jako se uzrujala jer joj zbog težine nisu dopustili da jaše konja

Foto: Instagram
1/5
15.06.2022.
u 12:09

"Bravo za Deep Hollow Ranch u Montauku što me natjerao da odem jer imam više od 108 kilograma. Ja sam prije jahala konje i nikad nisam imala ovaj problem", napisala je Remi Bader.

TikTok zvijezda Remi Bader doživjela je neugodnost na jednom ranču koji je posjetila s brojnim drugim influencerima i javno je progovorila o tome što se dogodilo. Na putovanju koje je organizirala tvrtka Hampton Water Wine Remi je s drugim kolegama posjetila ranč Deep Hollow, na kojem se nije dugo zadržala jer joj nisu dopustili da jaše konja i odbili su je uz objašnjenje kako ima previše kilograma.

"Bravo za Deep Hollow Ranch u Montauku što me natjerao da odem jer imam više od 108 kilograma. Ja sam prije jahala konje i nikad nisam imala ovaj problem", napisala je Remi uz video koji je objavila na Tik Toku na kojem ima dva milijuna pratitelja i sadržaj koji ondje objavljuje vezan je uz modu i odjeću. Bader je napisala da nikada ne bi htjela naštetiti malom poduzeću, ali bila je šokirana načinom na koji je jedan od zaposlenika ranča razgovarao s njom te se osjećala dužnom podijeliti svoje iskustvo.

 

@remibader

I've rode horses before and have never had this issue. Please adverise this on your signs for the future.

♬ Gonna Fly Now - From "Rocky" - M.S. Art

 

"Objavila sam ovo s razlogom, a razlog nije taj što su me odbili već način na koji su to napravili.  Shvaćam da neki rančevi imaju pravila vezana za težinu i meni nikada ne bi bio cilj ozlijediti konje, ali način na koji su mi se obratili i kako se vlasnik smijao dok mi se obraćao, cijeli taj način na koji su se ophodili natjerao me da ovo napišem", napisala je Remi. Ranč je nakon toga dobio niz negativnih komentara. 

VIDEO Kaos na koncertu Harry Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije