MOAMER KASUMOVIĆ

Instagram uveo ograničenje na profil glumca osuđenog za pedofiliju! Slučaj šokirao regiju

Sarajevo: Glumac Moamer Kasumović, arhiva
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/14
19.10.2024.
u 13:49

Moameru Kasumoviću je čak i Instagram uveo restrikciju, odnosno zabranu da njegov profil posjećuju mlađi od 18 godina

Bosanskohercegovački glumac osuđen za pedofiliju, 42-godišnji Moamer Kasumović poznat je po igranju u seriji "Lud, zbunjen, normalan". Naime, na njegovu profilu na društvenoj mreži Instagram uvedeno je ograničenje, a korisnici iste mreže ako nisu prijavljeni ili nemaju profil ne mogu pristupiti njegovu profilu. U napomeni stoji da je potrebna potvrda o punoljetnosti da bi sadržaj bio dostupan. - Odluka je donesena na osnovu pravnog zahtjeva i u skladu s njihovim politikama - stoji u njihovu objašnjenu na Instagramu. 

Podsjetimo, protiv Kasumovića okrenuta je cijela regija nakon što je jedan mladić priznao i ispričao svjedočanstvo kako je od strane ovog glumca doživio pedofilski napad. Njegovo priznanje šokiralo je sve, a osim ove šokantne informacije, još je više reakcija javnosti izazvala činjenica kako se glumac iz zatvora izvukao uz otkupninu. Mladić je priznao kako je cijeli slučaj dobio i sudski epilog i da postoji čak i sudska presuda, a za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu Kasumović je čak upisan i u registar pedofila.

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI:

Na upit Raporta o tom slučaju Općinski sud u Sarajevu i Kantonalni sud odbili su pružiti informacije, pa je naposljetku Tužiteljstvo Kantona Sarajevo potvrdilo da je glumac Moamer Kasumović uistinu osuđen za kazneno djelo bludne radnje. Proglašen je krivim te je dobio kaznu zatvora u trajanju od jedne godine. Prema informacijama Raporta, Kasumović je potom svoju kaznu od godinu dana otkupio za 36.500 maraka (oko 18 tisuća eura). 

FOTO Kate Middleton sve je iznenadila neočekivanim pojavljivanjem u javnosti

Sarajevo: Glumac Moamer Kasumović, arhiva
1/16

Nepravomoćna presuda donesena je 2021. godine, a u tom periodu Kasumović je nestao iz Sarajeva, odnosno rijetko se viđa u gradu u kojem je živio od 1996. godine. Sudeći po objavama na društvenim mrežama, vrijeme je uglavnom provodio u rodnom Bijelom Polju, gdje je bio aktivan u kulturnom životu.

Scenarist Feđa Isović, koji je autor serije "Halo Taxi" u čijoj glumačkoj postavi se nalazi Kasumović, šokiran je događanjima te je do daljnjega zaustavio snimanje. Također, scene Moamera Kasumovića će biti izbačene iz filma Luke Mamuze. 

VIDEO Obožavatelji u šoku zbog tragične srmti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Komentara 1

BU
burza
14:46 19.10.2024.

Kako je krenulo za par godina i to ce legalizirati kao i gejeve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije