uz ronalda

Ruska ljepotica šokirala: Osjećala sam se ružnom i nesigurnom

Cristiano Ronaldo and Irina Shayk during the red carpet of the Liga de Futbol Profesional Awards in Madrid. October 27, 2014. Foto ??© nph / Jose Luis Frias) *** Local Caption ***     /PIXSELL
Foto: NPH/Pixsell
1/6
09.03.2015.
u 12:24

Nedavno su prekinuli nakon pet godina veze, a ruska ljepotica dala je naslutiti kako je razlog tome Ronaldova nevjera

Irina Shayk osjećala se ružnom uz Cristiana Ronalda. Barem je tako otkrila medijima osvrćući se na svoju slavnu vezu. Nedavno su prekinuli nakon pet godina, a ruska ljepotica dala je naslutiti kako je razlog tome Ronaldova nevjera.

- Mislim da se žena osjeća ružnom kad ima krivog muškarca uz sebe. Ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Oboje ljudi u vezi trebalo bi dijeliti iste vrijednosti i poglede na život, kao i istu energiju te vjerovati u monogamiju. Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako se ponašati prema ženi. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drukčije - rekla je Irina.

>>Novinarke otkrile: Nismo u vezi s Cristianom Ronaldom!

>>Irina Shayk je prošlost, ovo je nova djevojka Cristiana Ronalda

Komentara 4

Avatar Forte
Forte
12:56 09.03.2015.

Da da, kako se zene osecaju nesigurnim kada nisu ljepse od partnera... Christano my respect 😃

MI
mismis
14:22 09.03.2015.

Joj daj ajde. Ko je ona uopce bila prije Ronalda. Nikad cula za nju.

RI
rikavac
14:31 09.03.2015.

zavrno Ronaldo pipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije