Ples sa zvijezdama

Ispala Ana Ugarković, zasjenila je čak i voditeljica Barbara Kolar

Ples sa zvijezdama
12.12.2009.
u 21:59

Iz HTV-ova showa večeras su ispali Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit, a u finale idu Ana Herceg i Gordan Kožulj te Franka Batelić i Ištvan Varga.

Konačno, sigurno su uzviknuli neki kada su čuli kako Ana Ugarković i njen partner Nicolas Quesnoit ne ulaze u finale showa "Ples sa zvijezdama". Devet emisija Ana je zahvaljujući svom šarmu dobivala zeleno svjetlo publike, dok joj žiri nije bio nimalo blagonaklon. Tako je bilo i večeras, kada je kuharica od žirija dobila pohvale za smjeli dekolte ali ne i za plesne sposobnosti. To su prepoznali ovaj put i gledatelji koji su odlazak u finale omogućili Ani Herceg i Gordanu Kožulju i Franki Batelić i Ištvanu Vargi.

- Ma joj sve je super. Meni je drago što sam zahvaljujući plesu upoznala Nicolasa koji je divan čovjek - sa velikim osmijeh i bez trunke žaljenja rekla je Ana. S njom se složio njen plesni partner nadodavši kako još nije sreo tako izuzetnu osobu poput Ane. Ispadanje Ane i Nicolasa večeras je u potpunosti zasjenila voditeljica Barbara Kolar koja je sa članom žirija Davorom Bilmanom zaplesala i pokazala kako nije samo brza na jeziku već joj i nožice spretno i usklađeno rade. Bilo je to pravo osvježenje i iznenađenje kako Barbara uz pomoć Bilmana suvremeno vlada plesnim podijem, a zasigurno nije vježbala toliko koliko natjecatelji. - Bila mi je velika želja zaplesati i zato hvala producentima što su mi ostvarili tu želju - rekla je Barbara koja bi u idućoj sezoni voditeljski mikrofon trebala zamijeniti plesnim cipelicama.

Komentara 6

ME
Me2009
14:07 14.12.2009.

Pa bilo je i vrijeme. Trebala je ispasti odmah u prvom krugu, ali ocito oni koji su je smjestil na poziciju tv kuharice, dovoljno su jaki da utjecu i na rezultate nekakvog kvazinatjecaja. Kolarica bi se trebala pomiriti s godinama i pogledati u ogledalo da shvati da pripada krugu ostalih plesacica. To je trebala i Ugarkovicka, koja se krece kao ormar na daljinsko upravljanje.

IN
insekticid
01:23 13.12.2009.

kuharica pile peče, iz pileta voda teče..

Avatar condor
condor
09:07 13.12.2009.

Konačno smo dočekali i kuharičin kraj. Nije me previše impresionirala kao kuharica (umakanje rukava u pripravljanu hranu i pljeskanje prljavih ruku iznad radne površine), a još manje sa karikiranim plesnim kreaturama,gdje je na perfidan način, prikrivala manjkavosti plesnih pokreta, oblačeći široke haljine. Njezine su namjere ipak bile razotkrivene od nekih članova žirija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije