SLAVNA MANEKENKA

Istražitelji razotkrili Naomi Campbell, ona jedva susprezala suze pred kamerama: 'U 15 mjeseci su dobili 6000 eura'

Naomi Campbell
Foto: IPA/PIXSELL
1/20
27.09.2024.
u 22:00

Slavni model i manekenka Naomi Campbell pronašla se u neugodnoj situaciji, a o čemu je točno riječ - doznajte u nastavku teksta

Uplakana Naomi Campbell slomila se pred novinarima u Parizu i prekinula šutnju, negirajući optužbe da je rasipala novac dobrotvorne organizacije Fashion for Relief, odnosno da nije proslijedila potrebitima onoliko novca koliko je trebalo. Umjesto toga, kako tvrde nalazi Komisije za dobrotvorne svrhe, od prikupljenih 5,6 milijuna eura samo je 466 tisuća eura završilo na pravoj adresi.

Ostatak je, tvrde, potrošen, između ostalog, i na cigarete, osiguranje Naomi Campbell i druga neovlaštena plaćanja, piše BBC. Osim toga, britanski Daily Mail navodi kako su se pojavili detalji da je spomenuta organizacija u kojoj je Campbell povjerenica, potrošila preko 14 tisuća funti na let do francuske Nice, a potom i preko 9 tisuća eura na njen boravak u luksuznom hotelu.

Između ostalog, Naomi Campbell se pojavila u Parizu na gala večeri na kojoj je počašćena najprestižnijom kulturnom tamošnjom nagradom. Izjavila je da je iznimno zabrinuta, te da "nije kontrolirala" rad organizacije u kojoj je bila povjerenica. Campbell je novinarima u Parizu rekla i da je tek saznala da joj je Komisija za dobrotvorne svrhe zabranila da obavlja daljnju dužnost povjerenika dobrotvorne organizacije Fashion for Relief.

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala promijenio se'

Naomi Campbell
1/20

VEZANI ČLANCI:

"Istražujemo što se dogodilo jer ja nisam kontrolirala tu dobrotvornu organizaciju. Kontrolu sama dala u ruke svojih odvjetnika i sada istražujemo što i kako, budući da sve što radim i svaki novčić koji skupim ide u dobrotvorne svrhe." Campbell je u Parizu na dodjeli nagrade briznula u plač prije nego je emotivno zagrlila francusku ministricu kulture Rachidu Dati, piše Daily Mail. Komisija za dobrotvorne svrhe u međuvremenu je priopćila da je više od 400 tisuća eura prikupljenih donacija u organizaciji Naomi Campbell vraćeno donatorima kako bi se spriječila daljnja eksploatacija sredstava.

Daily Mail je nakon uvida u službene račune Fashion for Reliefa napisao da je na blistavu gala svečanost u Cannesu organizacija potrošila preko 1,9 milijuna eura, a da je u razdoblju od 15 mjeseci iz organizacije u dobrotvorne svrhe otišlo oko šest tisuća eura.

VIDEO Valentina Miletić ukrala show na stadionu, a evo kako je sportska novinarka izgledala dok je bila s Livajom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije