Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U uskoj haljini

Iva Jerković 'overdressed' na ležernom eventu

poznate kokosi (1)
Foto: PR Foto
1/10
18.05.2013.
u 14:08

Lijepa Iva došla je na predstavljanje novih boja za kosu bez amonijaka. Ostale dame pojavile su se u ležernom izdanju.

Brojne poznate dame iz javnog života okupile su se na predstavljanju prve trajne boje za kosu bez amonijaka, koja koristi snagu ulja. Ljubiteljice branda Garnier Nevena Rendeli, Mirna Maras, Kristina Bradač, Iva Jerković, Iris Androšević Pinjuh, Petra Nižetić i Ivana Ergić pokazale su svoja urbana, ležerna izdanja te pravu modnu osviještenost.

Jedino je seksi Iva Jerković bila 'overdressed' pa je na event odjenula usku crnu haljinicu i bež štikle. Iako je izgledala sjajno, odskakala je od dama koje su se redom pojavile u trapericama.

>>Marko Grubnić s Ivom Jerković na promociji parfema Eros

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije