Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI TATA

Iva Jerković prvi put objavila fotografiju 15 godina starijeg partnera, godinama je tajila da su u vezi

Foto: Instagram
1/8
20.03.2022.
u 13:25

- Sretan rođendan, imendan i Dan očeva. Danas je totalno tvoj dan. Za sve što ti želim i što jesi riječi su suvišne - napisala je uz fotografiju na kojoj je Josip okrenut leđima i u naručju drži kćerkicu.

Bivša manekenka i TV voditeljica Iva Jerković (40) godinama skriva svoj privatni život od javnosti, no sada je napravila je iznimku a za to je imala nekoliko povoda. Iva je na Instagramu objavila fotografiju svog 15 godina starijeg partnera partnera Josipa Antića Zefe s kojim ima kći Rinu Ami. 

- Sretan rođendan, imendan i Dan očeva. Danas je totalno tvoj dan. Za sve što ti želim i što jesi riječi su suvišne - napisala je uz fotografiju na kojoj je Josip okrenut leđima i u naručju drži kćerkicu.

Foto: Instagram

Iako je rijetko govorila o svom privatnom životu, Iva sretnu vijest o trudnoći 2020. godine ipak nije mogla sakriti. Bivša je manekenka djevojčicu rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić.

Jerković je već duže vrijeme u vezi s poduzetnikom, a ovo je njihovo prvo dijete. Jedna od najljepših Hrvatica uvijek je bila tajanstvena kada su u pitanju muškarci i njezine ljubavne veze. S poduzetnikom Antićem povezuje je više od 15 godina, no službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu. U jednom je intervjuu za hrvatske medije prije četiri godine otkrila da je doživjela osjećaj koji malo tko osjeti.

VIDEO: Ovo su najbolji trenuci sa sinoćnje Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar Behemot
Behemot
13:40 20.03.2022.

Josip Antić Zefo, reketar povezan sa klanom od Bagarića. Baš se možeš njime ponositi.

8I
8ivan2
14:55 20.03.2022.

Pravi odraz realnosti hrvatskoga drustva. Uspjesni poduzetnik a.k.a. mafijaš s glupom manekenkom a.k.a. influencericom. I onda se pitate zasto se mladi iseljavaju. Ovi nece, nazalost, nikuda.

FO
FOX
14:54 20.03.2022.

S kim se ti ponosiš, jadna ne bila !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije