Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitala joj rođendan

Iva Radić pokazala mamu Ljerku i sada je jasno od koga je naslijedila ljepotu: Kao sestre ste

Zagreb: Poznati se okupili na Cocktail partyju Festivala zdravlja
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
13.07.2021.
u 21:24

Svima jedan običan dan, a meni najposebniji. M A M A, imenica koja nema zamjenicu. Sretan rođendan mojoj mami Ljerki, poručila je Iva.

Bivša manekenka a sada vlasnica lifestyle portala Iva Radić još jednom je pokazala od koga je naslijedila mladolike gene i ljepotu. Na Instagramu je objavila fotografiju s mamom Ljerkom i čestitala joj je rođendan te napisala: Svima jedan običan dan, a meni najposebniji. M A M A, imenica koja nema zamjenicu. Sretan rođendan mojoj mami Ljerki. U komentarima joj se javila i glumica i redateljica Arija Rizvić i otkrila je kako je mjesto s fotografije omiljeno mjesto na kojem se i ona druži s mamom, dok je Ivina prijateljica Jelena Veljača poručila: Ajme predivne ste.

Foto: Instagram

 Obožavatelji naše bivše manekenke oduševljeno su komentirali kako su Iva i mama Ljerka kao sestre te da joj je mama predivna. Iva već godinama živi u Zagrebu ali svaki trenutak bježi do svoje Rijeke u posjet mami. U metropolu se Iva preselila zbog manekenske karijere i tu je upoznala i svog bivšeg supruga Boška Balabana s kojim ima troje djece; kćeri Tashu i Tessu i sina Ivana. Iva i Boško rastali su se nakon 15 godina braka i svatko je krenuo svojim putem. U jednom intervju nakon razvoda Iva je priznala kako je ona jedini roditelj njihovoj djeci i očito ona i Boško nisu mogli pronaći zajednički jezik nakon razvoda. Nema sumnje kako je u tom zasigurno najtežem periodu Ivi najveća podrška bila njezina mama Ljerka od koje je naslijedila ljepotu.

VIDEO TikTokerica glumila scenu iz "Prijatelja" pa ju proglasili dvojnicom Jennifer Aniston

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
21:49 13.07.2021.

znate li što je Igor Štimac rekao njenom (tada) suprugu Bošku Balabanu, nakon što ju je ovaj oženio? A znate li što mu je također - za nju - rekao Zdravko Mamić? Ne znate? Raspitajte se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije