EMOTIVNA PJEVAČICA

Ida Prester pokazala što je bolesna obožavateljica napravila za nju: 'Raspala sam se u tisuću komadića'

Foto: Instagram
1/6
13.07.2021.
u 10:34

- U međuvremenu smo saznali da Ana boluje od teške bolesti,  poveli je na Exit,  izveli je na binu i posvetili pjesmu njenoj borbi za dostupni lijek, napisala je Ida

Pjevačica i voditeljica Ida Prester (42) nastupila je proteklog vikenda na Exit festivalu u Novom Sadu, a osim koncerta pred 30 tisuća ljudi posebno je na Facebooku istaknula moment kada je s njom na pozornicu došla njena obožavateljica Ana Kostadinović koja je na tijelu istetovirala stihove Idine pjesme "Sutra". 

- U međuvremenu smo saznali da Ana boluje od teške bolesti,  poveli je na Exit,  izveli je na binu i posvetili pjesmu njenoj borbi za dostupni lijek. Ana je danas napisala ovaj status a ja sam se raspala u tisuću komadića, napisala je Ida i citirala Anin status: 
‘I tako me je cura, koja mi je uzor i inspiracija od pubertetskih dana, uz čiju sam muziku stasavala, zaljubljivala se toliko puta, cijelom dušom plesala, ponekad plakala i štošta slavila - dovela na prvi Exit u životu, izvela na binu, poklonila mi pjesmu i trenutak vrijedan bar 1000 života.  Ida Prester, cvijete najveći, hvala ti što si toliko nježna i stvarna, i što ću imati što da pričam unucima. Uspjela si što nitko nije - da me ozdraviš, makar na noć'.

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Peševskim živi na relaciji Zagreb - Beograd, a prošle godine im je Zagreb postao baza i ovdje je sina Roka upisala u školu, a Rija u vrtić. Nedavno nam je ispričala kako su se dječaci prilagodili u novoj sredini. 

- U zadnjih sedam godina bila više na autocesti E75, nego kući. Uostalom, ja sam tu doma, kao da nisam ni otišla. Najveća promjena je za klince, koji su sad u Zagrebu krenuli u školu i vrtić. Promijenili su sredinu, ali vidim da to ne doživljavaju traumatično, odmah su se uklopili s novim društvom i didom i bakom koje motaju oko malog prsta - rekla nam je Ida.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije