Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malena Pia

Iva Todorić javila se iz bolnice i objavila prvu fotografiju kćeri svog brata Ante

Foto: Instagram
1/11
05.10.2023.
u 12:28

Pia je dijete Ivinog brata Ante i njegove odabranice Petre Kaćunko, a da je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana javnosti je otkrila upravo ponosna teta Iva Todorić

Poduzetnica Iva Todorić na svom je Instagramu objavila prvu fotografiju svoje nedavno rođene nećakinje Pije. Ponosna teta sa svojom mezimicom pozirala je u bolnici u kojoj je djevojčica nalazi zajedno s majkom Petrom Kaćunko. Inače, Pia je dijete Ivinog brata Ante i njegove odabranice Petre, a da je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana javnosti je otkrila upravo Iva. 

1/28

- Danas je poseban dan u mom životu jer sam sedmi put postala teta. Moj brat Ante i njegova partnerica Petra dobili su djevojčicu Piju prije par sati - rekla je za Iva nedavno za 24 sataAnte Todorić u ožujku 2021. godine potvrdio je vezu sa sedam godina mlađom Splićankom u koju se zaljubio nakon razvoda od supruge Martine. Nakon što su pokrenuli zajednički biznis, poduzetnik Ante Todorić i splitska magistra ekonomije Petra Kaćunko slavili su četvrtu obljetnicu ljubavi i otkrili da se vesele rođenju djeteta - njegovog četvrtog i njenog trećeg. 

Foto: instagram

- Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana - potvrdila je Petra u svibnju sretnu vijest za Gloriju

Inače, njih dvoje nedavno su pokrenuli i zajednički biznis, novu agenciju za nekretnine Regent Real estate agency.  Todorić i Kaćunko u posao su ušli zajedno s zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke. Riječ je o jedinstvenoj agenciji fokusiranoj na premium nekretnine koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata. 

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar

Kada se počelo raspadati poslovno carstvo obitelji Todorić paralelno negdje u isto vrijeme počelu su pucati i brakovi djece Ivice Todorića. Dok je afera Agrokor bila u samom jeku saznalo se kako se najstariji Todorićev sin Ante i njegova supruga Martina razvode nakon 15 godina braka u kojem su dobili troje djece Emu, Luciju te sina Ivicu.

VEZANI ČLANCI: 

Bivša misica i najstariji Todorić u javnosti su slovili za skladan bračni par koji je i poslovno odlično surađivao, a kako ni Martina ni Ante nemaju društvene mreže poput ostalih članova obitelji Todorić, uspjeli su jedan dio svoje privatnosti zadržati dalje od očiju javnosti. Ante i Martina  vjenčali su se na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi svete Katarine u studenom 2002., a na svadbenom slavlju bilo je oko 300-ak uzvanika koje su zabavljali Jasmin Stavros, Jole i Kužiš stari moj. 

VIDEO Mirela Holy ljuta zbog načina na koji ju je oslovio voditelj HRT-a: 'Ovo se nije prvi put dogodilo'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije