LJUBAV NA PRVI POGLED

Iva Todorić: 'Po drugi put mi se dogodilo u životu da nešto vidim i zaljubim se'

Foto: Instagram
1/10
23.07.2024.
u 13:02

U novoj objavi na Instagramu Iva je objavila fotografiju i pitala je svoje obožavatelje vjeruju li oni u ljubav na prvi pogled i otkrila kako ona vjeruje

Jel vjerujete u ljubav na prvi pogled? Ja da. Po drugi put mi se desilo u životu da nešto vidim i zaljubim se, a onda naiđem i na srce. - napisala je Iva Todorić uz novu fotografiju na Instagramu. Iva Todorić o svom privatnom životu i vezama ne priča u javnosti i poznato je kako je njezina zadnja veza bila s mlađim Beograđaninom Nikolom. - Informacija je točna. Samo mogu potvrditi da je istina da Nikola i ja više nismo zajedno - jedino je što je rekla oko njihovog prekida. 

Nagađanja da je kćer Ivice Todorića sretno zaljubljena pojavila su se u ljeto 2019. kad je s Beograđaninom snimljena na Visu, no tad je tvrdila da joj je prijatelj. Iako je na društvenim mrežama povremeno dijelila njegove zajedničke fotografije, Iva nikad nije otkrila više detalja o svom tadašnjem dečku, a na fotografijama mu je uvijek skrivala lice.  Prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila je u ožujku 2020. godine, a zajedno su uživali na kruzeru Ivine prijateljice Ane Bučević. Nagađalo se da se Iva za Nikolu i zaručila nakon što se na jednoj modnoj reviji pojavila s velikim osmjehom na licu i velikim prstenom na ruci, no ona je to tada porekla.

 

 

Novu ljubav pronašla je godinu dana nakon razvoda od Hrvoje Balenta, s kojim je bila 18 godina u braku, a prvi problemi pojavili su se negdje 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora. On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu, vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvod. U braku su dobili troje djece.

- Nisam zahtjevna mama i ne mislim da su ocjene najbitnija stvar u životu. Ono čim se ja vodim je da moja djeca budu sretna. Ja kad njih vidim da su sretni, smatram da sam napravila uspjeh u životu i odgojila sretne osobe. Ako čovjek ne zna biti sretan, mislim da to nije to - rekla je u jednom intervju pričajući o svojoj djeci. 

VIDEO Maja Šuput prvi put objavila fotku bez photoshopa: 'Ajde da i ja jednom objavim prirodnu...'

Ključne riječi

Komentara 2

FR
Freudenreichova
13:11 23.07.2024.

Jel ta ikada ustala u 06 ili 07 i radila negdje puno radno vrijeme ili samo uziva, zaljubljuje se, obilazi....

IC
ICCO
14:17 23.07.2024.

Taj sretnik trebao bi imat bar 150 kg, inače...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije