TEŽAK PERIOD

Marko Perković Thompson prvi put nakon dvije godine progovorio o zdravlju svoga sina Ante

Split: Poznati na glazbeno scenskom spektaklu ansambla Lado
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/12
23.07.2024.
u 09:45

Glazbenik nakon dvije godine pauze 6. kolovoza nastupa na stadionu Gospin dolac u Imotskom, a dva dana kasnije će održati i samostalni koncert na istom mjestu

Marko Perković Thompson dvije godine nije nastupao jer je htio biti uz svog sina Antu koji je imao ozbiljnih zdravstvenih problema i sada se na nagovor obitelji vraća koncertima te će zajedno s Matom Bulićem i Draženom Zečićem 6. kolovoza nastupiti na stadionu Gospin dolac u Imotskom, a dva dana kasnije na tom istom mjestu će održati svoj prvi samostalni koncert nakon dvije godine pauze. 

- Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom - iz menadžmenta glazbenika su ranije izjavili za 24 sata kada je najavljivan nastup s Bulićem i Zečićem. Sada je Marko Perković Thompson prvi put dao i intervju u kojem prvi put progovara i o zdravlju svog sina Ante Mihaela. 

VEZANI ČLANCI

- Ante je sada malo bolje i stanje mu je stabilno, no još uvijek je teško bolestan i ispred nas je dug put njegova oporavka. Imamo vjeru i nadu da će mu biti j i još bolje. Posjeduje nevjerojatnu snagu u sebi s obzirom na sve što je prošao. Hvala Bogu da je tako jak i hrabar - prenosi Maxportal izjavu koju je pjevač dao u intervju za Hrvatski tjednik. Dodao je i kako je u Antino spašavanje i liječenje bilo uključeno mnogo liječnika i medicinskoga osoblja te je zahvalio njima, kao i svima koji su molili za zdravlje njegovog sina. 

GALERIJA Ovako su Indira i njezin suprug izgledali u trenucima ljubavi, pogledajte romantične prizore

Split: Poznati na glazbeno scenskom spektaklu ansambla Lado
1/33

Osvrnuo se i na vjernost svoje publike i rekao kako su uvijek bili brižni i emotivni te su bili uz njega kada se vršila i hajka i pritisak na njega i nisu nasjedali na laži nego su mu davali potporu i te su u ovim za njegovu obitelj teškim trenucima molili za njegovu obitelj. 

- Dužan sam im koncerte, oni su me također motivirali da pristanem na ovaj koncert u Imotskome Dugo nisam razmišljao ni o čemu osim kako pomoći i olakšati život svome djetetu i obitelji. Ali onda doživiš da ti snagu i volju probude oni do kojih ti je najviše stalo. Odluka da nastupim na koncertu u Imotskome bila je i dodatni okidač da se preispitam. Kada sam vidio da je mojim najdražima silno stalo da pjevam, kao i mojim prijateljima i mojoj publici, odlučio sam se pokrenuti - rekao je u intervju Thompson.

VIDEO Maja Šuput prvi put objavila fotku bez photoshopa: 'Ajde da i ja jednom objavim prirodnu...'

Komentara 12

VI
virinvanizaćoška
11:13 23.07.2024.

Sretno i tebi i Anti!

D1
Dinamo 1982
12:01 23.07.2024.

Molim se za tebe i sina Antu. Bit će sve dobro. Tko vjeruje u Boga nema straha.

VI
virinvanizaćoška
13:31 23.07.2024.

xilandar, ime je predivno a pjesme domoljubne. To što želiš drugima vraća se, budi miran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije