LJUBAV

Ivan Dečak uskoro se ženi menadžericom Ninom

Ivan Dečak
Pixsell
08.05.2012.
u 08:00

Frontmen Vatre s Ninom je u vezi devet godina, zajedno su išli u vrtić, osnovnu i srednju školu

Frontmen grupe Vatra Ivan Dečak (32) svog Porina za najbolju vokalnu suradnju skrio je u kombi kako ga nitko ne bi uzeo. Istu večer proslavio ga je s djevojkom, menadžericom Ninom Celio Cega. Virovitičani Ivan i Nina poznaju se od djetinjstva, a zajedno su devet godina.

– Nina je sestra naše klavijaturistice Irene. Ja sam studirao u Zagrebu, a Nina u Opatiji. Družili smo se na ljeto ili za praznike i dogodila se ljubav – rekao je Ivan. Zajedno su išli u vrtić, osnovnu i srednju školu i godinama se viđali svakog dana. Svoju vezu planiraju uskoro okruniti brakom.

– Mislim da je vrijeme za svadbu. Možda sljedeće godine – kaže Ivan sa smiješkom. Prošlih pet godina par živi zajedno u zagrebačkom naselju Trešnjevka. Kod njih nema raspodjele na muške i ženske poslove, a u kuhinji su oboje majstori.
 Grupu Vatra ovih dana očekuje posebno iskustvo.

Po uzoru na Severinu, 11. svibnja svojim obožavateljima pripremaju koncert – u privatnoj garaži.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije