drugačiji blagdani

Ivan Perišić nije proveo Božić s obitelji, a s djecom se čuo videom

Foto: Instagram
1/10
26.12.2022.
u 11:43

Naš reprezentativac Ivan Perišić Božić je proveo u Velikoj Britaniji, a s djecom je molio putem videoveze te na taj način pokazao da se nalazi daleko do najmilijih.

Naš reprezentativac Ivan Perišić Božić nije proveo sa svojom obitelji. Naime, Ivan je objavama na svojim društvenim mrežama otkrio kako komunicira i moli 'Oče naš' sa svojom djecom putem videoveze.

- Sretan i blagoslovljen Božić svima - napisao je pored fotografije na kojoj se vidi kako nisu zajedno. 

Foto: Instagram screenshot

Njegova supruga Josipa podijelila je, pak, fotografiju na kojoj je pozirala s najmlađim sinom pokraj božićnog drvca. Za ovu prigodu Josipa je odabrala bijelu košulju i crne hlače, a sinčić je nosio crveni džemper. Fotografiju je podijelio i Ivan na svojem profilu. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Ivan nije bio s obitelji jer je otputovao u Veliku Britaniju zbog utakmice koja ga čeka s Tottenhamom u Premier ligi.  Radi se o utakmici koja je na rasporedu danas, a Tottenham gostuje kod Brentforda.

Perišić se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru vratio u Hrvatsku gdje je sudjelovao na proslavama u Zagrebu, Splitu i svom Omišu, a ubrzo nakon osvojene bronce s reprezentacijom vratio se klupskim treninzima. 

Dodajmo i da je Ivanova obitelj tijekom SP-a se uputila u Katar te su ga podržavali s tribina. Njegova supruga Josipa tada je na svojem Instagram storyju pokazala kako je došla u Katar s obitelji te kako se provode. Tako je pokazala kako uživa u šetnji i da se opušta na katarskom suncu.

Ivan i Josipa su u dugogodišnjoj vezi, a vjenčali su se 2020. godine. Poznaju se još iz školskih klupa, a imaju troje djece: sina Leonarda, kćer Manuelu i sina Luku kojeg su dobili ove godine.

VIDEO Građani se ispred dvorane Vatroslav Lisinski opraštaju od Massima

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije