BOLJI OD NAJBOLJIH

Ivan Zak rasplesao brojne Labince

Ivan Zak
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
03.07.2016.
u 11:30

Pod Zakovim motom "budite uporni, ne odustajte" završilo je još jedno izdanje Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova Moja poduzetna Hrvatska

U sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova Moja poduzetna Hrvatska u Labinu večernji su sati bili rezervirani za zabavu koju je priredio Ivan Zak, zaštitno lice festivala. Jedan od nositelja današnje pop scene hitovima poput "Bolja od najbolje", "Usne varane", "Pretjerujem", "Naučila si me", "Rođendan tvoj" i "Tetovaža" raspjevao je i rasplesao brojne posjetitelje, dok su najveće ovacije i dalje bile rezervirane za pjesmu "Sve si moje".

Osim publike, Zaka redovito nagrađuje i struka. Za album "Usne varane" osvojio je Srebrnu ploču mjesec dana od početka prodaje, zatim Platinasti forte i Zlatnu ploču za album "Bolja od najbolje", a ujedno je bio nominiran i za glazbenu nagradu Porin.

- Bez truda nema uspjeha. Tvrdim i čvrsto stojim iza toga da sreću moramo izazvati sami. U dvadeset godina bavljenja glazbom bio sam i više no uporan, što se u konačnici i isplatilo, poručio je pjevač.

Pod Zakovim motom "budite uporni, ne odustajte" završilo je još jedno izdanje izložbeno-prodajne manifestacije pod medijskim pokroviteljstvom Styrije Hrvatska i njezinih glavnih brendova Večernjeg lista, 24 sata i Poslovnog dnevnika.

>> Ivan Zak održao spektakularan koncert u Supetru i zabavio brojne domaće i strane goste

Komentara 3

TO
tovaravot
16:33 03.07.2016.

prosjek godina na koncertu - 11. "budite uporni, ne odustajte" - kaj je ovo? treba mu dat nobela za motiviranje

HR
Hrabraja
14:25 03.07.2016.

Ne kuzim ove pr clanke.

ON
onle79
08:18 04.07.2016.

Labinci? ili Labinjani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije