Obiteljski sklad

Ivana i Tony Cetinski božićne će blagdane provesti s djecom

cetinski (1)
Pixsell
23.12.2011.
u 21:00

Tony je od Djeda Mraza poželio da obrije bradu. Bračni par živi odvojeno, a Tony sa smješkom govori da se boji da će ga želje kćeri Pije dovesti do bankrota. "Totalna je šefica. Pravi je miks mene i Ivane”, kaže popularni glazbenik.

– Bit će kao i svake godine: Badnjak kod punice, a dan nakon Božića posjetit ćemo moje u Rovinju.

Sve ćemo obići – kaže Tony Cetinski, koji blagdane provodi sa suprugom Ivanom iako već nekoliko mjeseci ne žive zajedno. Pjevač je u zagrebačkom Avenue Mallu sudjelovao u nagradnoj igri i od Djeda Mraza poželio da obrije bradu.

Tony kaže da mu je sin Christian (14) miran i emotivan i nikad nije bio zahtjevan kad je riječ o darovima. Veseli se svemu što dobije, dok od dvoipolgodišnje kćeri Pije očekuje drukčije ponašanje.

– Bojim se da će me njezine želje dovesti do bankrota. Bit će želja tipa: Tata, moraš me slušati idućih 20 godina. Totalna je šefica. Kud ona okom, tud ja skokom. Pravi je miks mene i Ivane – rekao je Tony, koji ne voli čuti da nema Djeda Mraza.

Pia će, kaže, sigurno imati potrebu razračunati se s Djedicom kad naraste.

– Očekujem da osnuje stranku za raskrinkavanje i demistifikaciju Djeda Mraza kao institucije – kazao je Tony.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije