NEĆE SE PREHLADITI

Ivana Knoll ne boji se zime: samo u bikiniju šetala po Gorskom kotaru

Ivana Knoll
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/4
10.03.2020.
u 12:24

Zabrinuti pratitelji napisali su joj kako se mora brzo obući jer će se prehladiti, a jedan je dodao da se čudi kako se sve oko Ivane nije otopilo.

Ivana Knoll svakodnevno svoje obožavatelje na društvenim mrežama časti slobodnijim fotografijama na kojima ističe svoje vitko tijelo. Sad je otišla korak dalje pa je objavila fotografiju iz Gorskog kotara.

Ivana je usred mećave hrabro koračala po snijegu, pokazavši da se ne boji zime. 

Zabrinuti pratitelji napisali su joj kako se mora brzo obući jer će se prehladiti, a jedan je dodao da se čudi kako se sve oko Ivane nije otopilo. Podsjetimo, Ivana Knoll postala je poznata nakon Svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji, gdje je navijala za Vatrene. Na Instagramu je trenutačno prati 133 tisuće ljudi. 

Komentara 15

LJ
Ljubav1
13:40 10.03.2020.

Vrlo hrabro i inspirativno. Sigurno je nesebicno htjela mlade osvijestiti o zdravom nacinu zivota.

Avatar CountD
CountD
13:31 10.03.2020.

placeni oglas jedne ku...are. tako i na 24sata ne samo na ovom takozvanom portalu

Avatar mrkyyy
mrkyyy
17:10 10.03.2020.

meni je baš simpa <3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije