U DRUŠTVU IKONE

Ivana Knoll podijelila fotografiju sa Cher, obožavatelj joj napisao: 'Pitam se zna li uopće tko si ti'

Foto: instagram
1/19
17.10.2024.
u 20:45

Najpoznatija hrvatska navijačica prisustvovala je reviji brenda Victoria's Secret, a fotografije s glazbenom divom nastale su u backstageu.

Ivanu Knoll domaća javnost upoznala je 2018. godine tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje je svojim upečatljivim navijačkim izdanjima stekla titulu najpoznatije hrvatske navijačice. Od tada pa do sad Ivana je nastavila graditi karijeru te se danas može pohvaliti zanimanjem DJ-ice, a posljednjih godina postala je zapažena i u svijetu showbussinesa. Tome u prilog ide i najnovija objava na njenom Instagram profilu, u kojoj je objavila dvije fotografije s ni manje, ni više nego legendarnom pjevačicom Cher.

Naime, Knoll je prisustvovala reviji brenda Victoria's Secret, a fotografije s glazbenom divom nastale su u backstageu. - S ikonom - kratko je napisala DJ-ica u opisu objave, a potom je dodala i kako ju je jedino Cher impresionirala na događaju, po čemu se može zaključiti kako 32-godišnjakinja i nije bila impresionirana viđenim.

Knoll su se u komentarima javili obožavatelji s pozitivnim komentarima: - "Jedna od najvećih ikona, i jedna od najmlađih", "Perfektno lijepe, prekrasne i predivne ljepotice", "Dvije sjajne zvijezde", "Savršene" - no bilo je i zajedljivih reakcija, pa je jedan pratitelj napisao Ivani: - "Pitam se zna li uopće tko si ti" - pri čemu je taj komentar privukao najviše pažnje i oznaka 'Sviđa mi se".

Podsjetimo, atraktivna crnka prije nekoliko dana se odlučila fanovima pohvaliti zavidnom linijom, ali i otkriti s kakvim se nepredviđenim zdravstvenim poteškoćama nedavno suočila. Knoll je putem Instagram priča objavila video uz koji je napisala sljedeće: - Nije loša forma za nekoga tko je slomio nogu, imao dvije operacije i alergijsku reakciju na antbiotike prije dva dana. Obraščići uskoro nestaju, vraćam se sljedeći tjedan - obznanila je Ivana koja na snimku u rozom topiću i bijelim čarapama pleše u ritmu pozadinske rap glazbe. Najnovije izdanje novopečene DJ-ice možete pogledati u naslovnoj galeriji.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Knoll je svoj ljetni odmor završila poprilično loše. Naime, Ivana se provodila na popularnoj mediteranskoj destinaciji, grčkom otoku Mikonosu i svakodnevno na društvenim mrežama objavljivala fotografije i videe na kojima uživa. A onda je otkrila da joj se dogodila nevolja

Naime, Ivana se putem Instagram storyja oglasila u kolicima. Novopečena DJ-ica tako se fotografirala ispred jedne lokalne ambulante gdje je obavila rendgenski pregled desne noge. Snimke su pokazale slomljenu kost, a na sljedećoj fotografiji Ivana se ''pohvalila'' da je dobila ortopedsku čizmu i štake. Ubrzo se vratila u svoj apartman, gdje ju je osoblje odmarališta počastilo hranom i cvijećem te joj poželjelo brz oporavak. Ova gesta očito je oraspoložila Influencericu, koja se za kraj nasmiješena javila iz kreveta.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

1/43

Potom je za TMZ Sports otkrila i kako se ozlijedila. Večer prije objave o slomljenoj nozi objavila je kako partija u jednom klubu, a upravo je na odlasku iz kluba iskrenula nogu dok je hodala u visokim petama. Mislila je kako se radi samo o uganuću, no kada se probudila iduće jutro, nije mogla uopće hodati. Otišla je doktoru koji joj je rekao da je slomila kost u desnoj nozi.

Knoll je ispričala da će trebati hodati sa štakama idućih tri tjedna te da se nada da će kroz tri mjeseca noga potpuno zacijeliti. Otkrila je i da zbog ozljede neće otkazati svoje gaže kao DJ-ica.  Nakon toga, ponovno se javila te otkrila da prognoze ipak nisu tako crne i da oporavak teče vrlo dobro. "Dobre vijesti danas. Plesat ću puno ranije", poručila je. Ivani su na pregledu maknuli i ortopedsku čizmu, a ona je poručila svojim pratiteljima da napokon može hodati te se pozdravila sa svojim štakama. U jednom je Instagram storyju pokazala i kako hoda bez štaka te napisala: "Tko je rekao šest tjedana?"

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi

Komentara 1

AN
astro.naut
20:59 17.10.2024.

Pazi "Najpoznatija hrvatska navijačica", jeli joj to zanimanje? Nije problem u Knoll, problem je u VL koji prenosi ove tzv. vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije