BRAK NA PRVU

Tamara se pohvalila velikim uspjehom i otkrila jednu zanimljivost: 'Sudbina je rekla svoje'

Tamara Razum
Foto: Instagram
1/13
17.10.2024.
u 19:15

I službeno sam svoj gazda. Tek sada mi je jasna izreka 'Trnovit je put do zvijezda'. Želja za otvaranjem svog fitness studija se rodila još prije više od 10 godina. Bile su potrebne godine rada, iskustva, riskiranja, žrtvovanja, plakanja, odustajanja, gubljenja živaca pa opet trganja, čupanja, izvlačenja zadnjih atoma snage i vjerovanja da je moguće, napisala je Tamara

Tamara Razum iz 'Braka na prvu' otkrila je na društvenim mrežama da je službeno otvorila svoj fitness centar. 

- I službeno sam svoj gazda. Tek sada mi je jasna izreka 'Trnovit je put do zvijezda'. Želja za otvaranjem svog fitness studija se rodila još prije više od 10 godina. Bile su potrebne godine rada, iskustva, riskiranja, žrtvovanja, plakanja, odustajanja, gubljenja živaca pa opet trganja, čupanja, izvlačenja zadnjih atoma snage i vjerovanja da je moguće. S ponosom mogu reći uspjela sam. Hvala svima na podršci, pomoći i strpljenju. A najviše hvala meni za sve uspone i padove, hrabrosti i strahove, nade i noći proplakane, lekcije, škole i vjere u sebe da svaki put kad padnem se dignem i nastavim dalje. Grupe su se već krenule formirati, dvorana je stavljena u funkciju, prvi probni treninzi su već određeni i u subotu izlaze novi termini treninga. Krećemo u nove avanture, wuhuuuu, poručila je Tamara i otkrila jednu zanimljivost. 

"Fun fact: Kad sam išla podići papire za 'Motify', na ruku sam stavila sat kao ukras, koji naravno da ne radi. Zaboravila mobitel, išla pogledati na sat. Vrijeme na kojem je davno sat stao je 13:54. Vrijeme mog rođenja. Sudbina je rekla svoje", napisala je. 
Tamaru je podržala i još jedna sudionica showa, Petra Meštrić. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i poručila: "Čestitam, Tamara na otvorenju fitness centra".

Foto: Instagram

Podsjetimo, ovog ljeta Tamara je gostovala u podcastu Petre Meštrić. Razgovarale su o showu i Tamara je otkrila kako se osjećala dok je u showu koračala prema Filipu kojeg su joj stručnjaci u showu odabrali kao savršenog partnera. Ispričala je i kako je bila otvorena prema mogućnosti da joj se u showu dogodi ljubav, ali njezin partner nije bio otvoren za tu opciju. 

Foto: Instagram

- Bila sam otvorena da se dogodi ljubav, kad sam vidjela Filipa bio mi je zgodan. Na početku sam bila otvorena za ljubav. On je odmah rekao kako ga je sestra prijavila, da on nije htio ići u showu i rekao je da je došao samo da dečkima priuštiti momačku i rekao je da se ne namjerava ženiti - ispričala je Tamara i priznala je kako joj je trebalo dugo vremena da se opusti pred kamerama i hvatala ju je tema i bojala se da će reći nešto krivo.

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Tamara Razum
1/54

Rekla je kako joj se Filip nakon nekog vremena otvorio i pričali su o svemu i o vezama i obitelji, ali što se tiče otvaranja nečem emotivnijem Filip je postavio zid. Otkrila je u podcastu i kako je nedavno odlučila napraviti promjenu.

VEZANI ČLANCI: 

- Preselila sam se iz Samobora u Strmec. Imam sve što mi treba. Kratko sam tamo i koliko smo tamo, preporodila sam se. Definitivno je bolje živjeti sama. Sama sam svoj gazda. Ne moram se prilagođavati, rekla je Tamara. 

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije